midre midre komentáře u knih

☰ menu

Genesis Genesis Chris Carter

Tento autor mně dlouho míjel, nebo spíše já míjel jej. A asi k mé škodě. Výborně napsaná kniha, která vám nedá spát a musíte ji přečíst co nejdříve. A to je podle mně známkou dobře napsané knihy. Určitě sáhnu po jeho dalších knihách.

07.04.2024 5 z 5


Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Martin Moravec

Čtivě napsaná kniha formou rozhovoru. Obsahuje spoustu zajímavých informací ze světa vyšetřování vražd, náhled jak do světa myšlení vraha, ale také pozůstalých. Hned se podívám na seriál, který je také moc dobře natočen.

07.04.2024 5 z 5


Životice: Obraz (po)zapomenuté tragédie Životice: Obraz (po)zapomenuté tragédie Karin Lednická

Knihu jsem přečetl na jeden zátah. Úžasné čtení. Historie, o které jsem neměl ani potuchy, krásně ožívá na stránkách této knihy.

24.03.2024 5 z 5


Hříchy pro pátera Knoxe Hříchy pro pátera Knoxe Josef Škvorecký

Trošku těžší čtení. Mám za to, že dnes se píše trošku čtivěji. U této knihy se musí pořádně přemýšlet. Není to kniha, která se čte jedním dechem. Pokud se zamyslíte, jednotlivá pochybení proti desateru se dají rozpoznat.

24.03.2024 2 z 5


Černé léto Černé léto M.W. Craven

Tak to byla jízda. Od prvních stránek naprosto úchvatné čtení. Zápletka jak má být. Nemohl jsem přestat číst.

05.01.2024 5 z 5


Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Byl jsem zvědavý na tohoto autora. Začátek byl pozvolný, pomalu se rozvíjející. Až jsem někdy ani neměl chuť se ke knize vracet. Ale vydržel jsem a dobře jsem udělal. Děj se poté ubírá celkem svižným tempem, dochází k mnoha překvapivým zvratům. Konec mně již naplno přichytil ke knize a doslova jsem jej musel přečíst na jeden zátah. Určitě doporučuji k přečtení. Výborný popis charakterů, způsobu vyšetřování.

09.11.2023 5 z 5


Loutkové divadlo Loutkové divadlo M.W. Craven

Výborně napsaná kniha, která se čte sama. Hlavní hrdiny musíte mít rádi....a možná se dá pochopit i záporná postava. Závěr knihy vás nutí číst a číst. Doporučuji a dávám pět hvězd. Těším se na další knihy tohoto autora.

11.10.2023 5 z 5