matinka matinka komentáře u knih

☰ menu

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Je to Nesbo, což už mluví dost samo za sebe. Ale musím přiznat, že tento díl byl ze všech dílů serie HH nejslabší. Přesto, ale zaručuji to, že se nebudete nudit.

16.03.2019 4 z 5


Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Rozhodně slabší děj a celková zápletka. Nutila jsem se knihu dočíst. Vlastně mě to ničím extra nezaujalo, je mnohem víc napínavějších a zajímavějších knih než tato.

16.03.2019 2 z 5


Lazar Lazar Lars Kepler

Lars Kepler je jeden z mých oblíbených autorů. Série s Joonou Linou nemá chybu! Tato kniha se mi líbila, jak zpracováním, tak tím, že tam, dle mého názoru, nebyly žádné zbytečné části. Kniha mě velmi bavila, hltala jsem každé slovo a pokaždé jsem si rikala, jqk je možné, že ten Jurek Walter ví všechno. Shrnul bych to tak, že pokud máte rádi severské detektivky, je to must have! A pokud severské detektivky rádi nemáte, tak to mít musíte taky!

08.02.2019 5 z 5


Žena z kajuty č. 10 Žena z kajuty č. 10 Ruth Ware (p)

Kniha se mi velmi dobře četla. Přečetla jsem ji během jednoho dne. Moc se mi líbilo zpracováni, hlavne to že do posledni chvile vlastne nevíte kdo, kdy, proč. Za mě palec nahoru!

28.01.2019 4 z 5


Není úniku Není úniku Taylor Adams

stalo se mi porpvé v životě, že bych knížku nedočetla, ale bohuzěl knihu Není úniku jsem nedočetla a po 60 stranach, kdy jsem se do každé další stránky musela nutit, jsem to vzdala.
Kdyz vezmu v potaz, že knížka má něco kolem 250 stran a po 60 stranách se tam téměr nic neděje? Bohužel..

27.01.2019 odpad!


Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

Obět bez tváře mě nijak extra nenadchla. Možná to bylo tím, že se téma dle mého velmi podobalo Lovci králíků od Larse Keplera. Ale stejne jsem si knihu Deváty hrob chtěla přečíst. A panebože!
Knížku jsem přečetla za 3 dny. Moc mě baví ta zápletka, která se pořádne rozuzlí až ke konci.
Já tedy můžu rozhodně doporučit a jsem ráda, ze jsem Ahnhemovi dala druhou šanci.

25.01.2019 5 z 5


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Jednoznačně nejlepší knížka,nejen od Stephenie Meyer. Tahle knížka dokáže čtenáře strhnout do děje a nepustit ho,dokud nejste na poslední stránce. Dokonale propracovaný děj. Osud Melanie a Poutnice mě uchvátil a posledních 100 stran,jsem četla jedním dechem. Osud těchto dvou hodinek mi vehnal slzy do očí.
Kniha Hostitel je bezkonkurenčně nejlepší ze všech knih od Stephenie Meyer!

01.11.2013