Maruk Maruk komentáře u knih

☰ menu

Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

Musím říct, že jsem po téhle knížce moc toužila. Hodně se mi líbil její obal. Toto vyobrazení plic je prostě krásné.

Knížka je tedy psaná ze dvou pohledů, chlapce a dívky. Za toto jsem byla ráda, protože jsem se tak do příběhu lépe vcítila. Příběh je moc pěkný a samozřejmě smutný. Láska dvou mladých lidí, kteří jsou těžce nemocní... I přesto je kniha hezky příjemně napsaná, upoutá vás hned od začátku a i vás nenuceně naučí něco o nemoci, kterou mají hlavní hrdinové. Takže za mě je to moc pěkná a milá knížka, ke které se určitě několikrát ráda vrátím.

23.05.2021 4 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Tahle kniha se nezdá, ale pro mě to byl vážně bum. Úžasně napsané, zase trošku jiný příběh, scény,... Postavy jsem si hned zamilovala a vše ostatní také. Příjemné čtení, které se mi dostalo pod kůži.

22.04.2020 5 z 5


Tajemství Tajemství Anna Todd

Za sebe musím říct, že třetí díl je snad nejlepší. Je tak na stejné úrovni jako čtvrtý díl. Hodně čtivé, scény se často mění (takže ne jako v prvním dílu kolej, párty, kolej...) Tento díl jsem si vážně zamilovala. A myslím, že i díky němu mám chuť si knihy přečíst znovu.

22.04.2020 4 z 5


Přiznání Přiznání Anna Todd

Druhý díl byl pro mě lepší než první a v tu chvíli už jsem se do postav začala pomalu zakoukávat. A ten konec? To jsem fakt nečekala... Každopádně příjemné a oddechové čtení, které jsem si zamilovala. A to třetí a čtvrtý díl jsou ještě lepší ✨

22.04.2020 3 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

Musím říct, že první díl ze všech byl pro mě nejhorším dílem... Myslela jsem si, že to vzdám a nedočtu to. Nakonec jsem se tím prokousala a další díly už byli lepší a teď po čtvrtém díle se mi po Hardinovi a Tess stýská... Určitě se k téhle sérii ještě vrátím.

21.04.2020 2 z 5


Růže pro Charlotte Růže pro Charlotte Elizabeth Craft

Začátek pěkný, pak jsem se musela trochu dokopávat do dočtení. Ani jsem pak nechápala samotné postavy. Některé jejich kroky nebo rozhodnutí byli takové...na hraně. Nic moc.

04.01.2020 2 z 5


Po tvém boku Po tvém boku Kasie West

Tahle knížka se mi fakt moc líbila. Byly mi jak sympatické postavy, tak i jejich příběh. Nebylo nic zbytečně přeslazené. Vážně moc pěkná knížka a myslím, že se k ní určitě ještě někdy vrátím :)

04.01.2020 5 z 5