Tajemství přehled

Tajemství
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276161/bmid_tajemstvi-wto-276161.jpg 4 1293 1293

After série

< 3. díl >

Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat. A zároveň nejsou schopní žít spolu. Poté co Tessa potkala po celých devíti letech svého otce, všechno se v ní svíjí a přehodnocuje své dosavadní vztahy k blízkým. Přestože Richard pije a stal se z něj bezdomovec, chce se s ním Tessa sblížit a lépe ho poznat. Ukazuje se však, že pití není jeho největší problém. Tessa se rozhodne využít příležitost a splnit si tak sen, který v sobě dlouho nosila – sen o novém životě v Seattlu. Jak má ale sdělit Hardinovi svoje rozhodnutí, když předem ví, že s ním nebude souhlasit? Zvlášť když by si ze všeho nejvíce přála, aby se přestěhoval s ní? Hardin reaguje typicky „hardinovským“ způsobem a pokouší se Tessino stěhování všemožně překazit. Ale místo aby si ji tím udržel, málem ji ztratí… Třetí kniha z úspěšné série AFTER, která se stala literárním fenoménem všech dob a dočkala se více než miliardy přečtení online.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

After We Fell, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (176)

Kara28
24.09.2024 5 z 5

Třetí díl Afteru a emocionální Směsice. Nemůžu se od téhle série odtrhnout. Ačkoli má Tajemství přes 700 stran, přečetla jsem to skoro jedním dechem a mám pocit, že je v knize mnohem více než ve filmu. Častokrát jsem nedokázala posoudit, koho je mi líto víc nebo kdo dělá správněji. Ano, vlastně se to opakuje pořád dokolečka, ale já to asi nezvládnu odložit. Nic, jdu na poslední dva díly.

Kristýnka_28
26.07.2024 5 z 5

další díl afteru přináší další emocionální explozi. Miluju, miluju a znovu miluju. Tento díl mě opět pohltil hned od první strany a zase zde bylo tolik nečekaných zvratů, že od knihy bylo téměř nemožné odtrhnout oči.


milena8281
21.07.2024 5 z 5

Tahle část je v knize mnohem napínavější než ve filmu. Je tu podstatně víc zvratů. Tessa se rozhodla splnit si svůj sen, a to klidně i bez Hardina. Hardin se stále pere se svými démony a snaží se Tessou manipulovat. Události naberou rychlý spád a oba toho hodně ztratí. Vypadá to, že je to nakonec definitivně rozdělí.
Těžko říct, koho jsem v této části litovala víc. Oba si procházejí velmi náročným obdobím a bylo to hodně smutné čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství v seznamech

v Právě čtených41x
v Přečtených2 290x
ve Čtenářské výzvě63x
v Doporučených103x
v Knihotéce621x
v Chystám se číst307x
v Chci si koupit103x
v dalších seznamech8x