martas006 komentáře u knih
Velmi obsáhlé. Marilyn Monroe měla pestrý život a v knize je spoustu informací.
Četla jsem ji jako malá a to několikrát. Líbil se mi i film, ale knížka je knížka.
Dostala jsem ji od mé mámy a pár receptů jsem vyzkoušela a vždy se zadařilo. Líbí se mi, že spisovatelka má napsané postupy do detailů, pro začínající kuchařky a k tomu o každém jídle zajímavé a poučné povídání.
Tuto knihu by měl mít každý školák u sebe. Dobře napsaná, vše krásně vysvětleno a popsáno. Doporučuji.
Tuto knihu mi doporučila kamarádka a byla to opravdu síla. Nádherně napsaná, i když jsem čekala dobrý konec.
Knížka mě nějak zvlášť neoslovila. Už se k ní asi vracet nebudu, i když člověk nikdy neví, třeba by mě po těch x letech chytla.
Nejdřív jsem viděla telenovelu v televizi a až pak jsem si koupila knihu. Seriál mě dřív bavil, teď mě zas až tak neoslovuje, ale zato kniha mě baví stále stejně. Není to klenot literatury, ale jako oddychové čtení to není špatné.
Zajímavá kniha. Kdo přemýšlí o práci au-pair, měl by si to rozhodně přečíst. Autorka popisuje své zážitky, které jako chůva zažila a bylo to opravdu poutavé a poučné. A občas i úsměvné.
Nádherná kniha. Je dobře, že patří mezi povinnou četbu na školách.
Krásně a poutavě napsané. Těhle knížek se nikdy nenabažím, můžu je číst pořád.
Knížka se mi moc líbila. Fejetony jsou poutavě psané a jsou z doby, která mě zajímá.
Krásná a hravá encyklopedie pro menší děti.
Docela pěkná kniha, ale četla jsem i lepší. Ale klidně bych se k ní vrátila a přečetla ji znovu.
Tahle učebnice mě moc bavila, na prvouku jsem se ve škole vždy těšila.
Krásná kniha, jako malá jsem v ní ráda listovala, měla pěkné obrázky.
Pěkná knížka pro děvčata, co se chtějí líbit. Rady a tipy, některé mám vyzkoušené.