lucie1018 lucie1018 komentáře u knih

☰ menu

Kniha noci Kniha noci Holly Black

Já byla moc spokojená. Dost jsem se kvůli recenzím bála, ale prostě jo...Bylo to něco jiného než Krutý princ, ale rozhodně jsem se nenudila a všechny postavy jsem si opravdu užila. Já mám prostě Holly ráda! Možná kdyby napsala pracovní řád, tak bych si ho i přečetla :) Každopádně jsem doufala, že bude pokračování, protože konec tomu nahrával. Teď jsem se mrkla na goodreads a skutečně bude. Sice je plánované na leden 2024, takže mi budeme rádi za konec roku 2024, ale bude!

23.01.2023 5 z 5


Prokletí rodu Usherů Prokletí rodu Usherů Robert R. McCammon

Nějak se nemůžu začíst. Po přečtení recenzí jsem si říkala, že musím tedy vydržet, ale 190 stran a pořád nemám potřebu tu čtečku vzít do ruky :( A ten Dýňák mě fakt rozčiluje. Chtěla jsem se bát. Zatím jsem se dočkala jen popisu zaživa hnijícího Uschera staršího. Asi to balím a třeba někdy dočtu.

16.11.2021


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Tak tohle bylo rozhodně vtipnější než první díl. Kolikrát mi tekly slzy smíchy. První díl se mi moc líbil, ale tohle bylo ještě lepší

20.08.2021 5 z 5


Strom duchů Strom duchů Barbara Erskine

Zklamání! Přečetla jsem většinu její tvorby, ale toto bylo dle mého utahané, části z minulosti mě tentokrát nebavily a byly zbytečně zdlouhavé. Narozdíl od přítomnosti, která byla zajímavější. Kdyby byla kniha tak o 150 - 200 stran kratší, tak bych to asi zládla. A to mám bichličky hodně ráda :)

18.08.2021 2 z 5


Dokonalý tah Dokonalý tah Elizabeth Lowell (p)

Nevím jestli mi momentálně nesedla, ale kniha nebyla zrovna to pravé. Spousty stránek jsem přeskákala, což nedělám ... Mám ráda tohle prostředí, ale styl psaní mi nesedl. Měla jsem pocit, jako bych si pomalu půjčila nějaký Dallas od babičky :) Nevím jestli je to věkem autorky, ale nebyla jsem z knihy vůbec nadšená a detektivní zápletku bych nenazvala zápletkou, protože byla od začátku jasná :) Takže ne, jednou to byl boj a příště uričitě nebude.

26.07.2021 2 z 5


Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Ach, tak tohle bylo mé první setkání s autorkou a upřímně řečeno asi i celkově s Fantasy, když nepočítám sérii Hrobů od Daryndy Jones a Hřbitovní královnu. Po prvních pár stránkách, jsem byla zmatená z neuvěřitelného množství jmen a informací o městu, rodech, atd. a bála jsem se, že knihu s 800 stranami nedočtu. Ovšem po pár stránkách jsem se zorientovala, následně zamilova, bála, nadávala, taky si poplakala a rozhodně jsem se ani jednu další stranu nenudila!
Takže prosím, řekněte mi, že bude další díl co nevidět, protože já se rozhodně už nemůžu dočkat pokračování!

12.03.2021 5 z 5


Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Opravdu jsem se po přečtení této knihy stala fanynkou C. Cartera :) Ani chvilku jsem se nenudila a Roberta Huntera i Garciu rozhodně nenechám ležet v knihovně... jdu na další díly.

07.10.2019 5 z 5