Leticia69 Leticia69 komentáře u knih

☰ menu

Úlovek Úlovek Taylor Stevens

Přidávám se k názorům, že tato kniha ze série patří k velmi slabým. Zajímavý děj, ale začíná mi to zavánět komiksem o udatném nepřekonatelném hrdinovi, neustálé omílání jejích schopností, pochodů v hlavě. Už je toho najednou příliš a působí to levně. Řekla bych skoro, že tahle kniha byla psána tak jaksi "na silu". Čekají mě ještě poslední dvě knihy série a po tomhle se obávám, abych nebyla zklamaná. :/

14.05.2020 2 z 5


Stalker Stalker Lars Kepler

Vynikající

21.04.2020 5 z 5


Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Krásná duchaplná kniha.

07.04.2020 5 z 5


Lovkyně informací Lovkyně informací Taylor Stevens

Naprosto skvělá kniha. Do děje mě to vtáhlo hned v začátku. Je to možná tím, že sama jsem něco procestovala a jsou místa, kam bych se ráda vrátila. Takže to bylo takové souznění. Příběh, který se tu rozvíjí je skvělý, chytlavý, má to obrovské napětí a spád... Vůbec jsem se od čtení nemohla odtrhnout. Trochu jsem se na začátku obávala, že se mi do představ bude moc mísit Salanderová od Larssona, ale nebylo tomu tak a jsem za to ráda. Lovkyni informací rozhodně doporučuji! Pro mě to byla první kniha od TS a už se těším, až se začtu do některé další z této série.

07.04.2020 5 z 5


V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Přečteno za 3 dny. Výborné, neustále v napětí až do samého konce. Sovu jsem četla jako první, ale ani opačné pořadí neuškodilo. Naopak. Těším se na další knihu!

06.02.2017 5 z 5


Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Právě dočítám... Skvělá detektivka! Sáhla jsem nejprve po Sově a teď už se těším na první díl.

30.01.2017 5 z 5


Tiché dívky Tiché dívky Eric Rickstad

Skvěle napsaná detektivka! V napětí Vás udrží od začátku do konce. Skutečně bylo těžké se od ní odtrhnout, zhasnout světlo a spát. :o)

31.10.2016 5 z 5


Zimní oběť Zimní oběť Mons Kallentoft

Tahle kniha mě vůbec neoslovila. Nakonec jsem ji ani nedočetla.

22.03.2015 2 z 5


Andělé nad Teheránem Andělé nad Teheránem Gina Nahai

Výborná kniha, doporučuji.

22.03.2015 5 z 5


Mráz Mráz Bernard Minier

Docela slušná kniha. Taky jsem si ji zakoupila po přečtení recenze v novinách. Taky jsem ji přečetla velice rychle. Bylo to poutavé, místy pěkně napínavé ... Ale dnes už hodně srovnávám se S.Larssonem, což je u mě prim tohoto žánru posledních let a toho Mráz neporazil. Byla tu některá prázdná, možná jednoduchá místa... Ale jo, hodnotím jako kvalitní a určitě si další knihu od pana Miniera koupím. (Dávám nakonec pět hvězdiček, ať knize spravím skóre. Myslím, že si to zaslouží.)

21.03.2015 5 z 5


Fata Morgána Fata Morgána Deborah Challinor

Velmi poutavé čtení, pěkný příběh, hrdinka románu, Tamara, si Vás ihned získá.. Kniha na kterou se večer těšíte a přejete si, aby dlouho nekončila. Dávám pět hvězdiček. Po čtení několika detektivek a thrillerů skutečný balzám, pohlazení.

21.03.2015 5 z 5