ko.mi ko.mi komentáře u knih

☰ menu

Skrýš Skrýš Johan Theorin

Na první dobrou a po přečtení stučnýho obsahu jsem čekal něco trochu víc psycho... Bohužel se nic moc nekonalo... Příběh vcelku nezajímavej.

16.05.2015 2 z 5


Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

Zas tak odvařenej jsem z toho nebyl, ale pořád se to dobře četlo. Ale ty Kingovo začátky... Snad krom Zelený míle ty záčátky jsou zbytečně roztahaný. Ale konec mercedesa... Supr :)

23.02.2015 4 z 5


Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Jop, bylo to dlouhý, hodně dlouhý :) Rozjezd pomalej, zhruba od třístý stránky to bylo žrádlo... A na to, jak je King neuvěřitelně popisnej a vysvětluje každej prd, tak konec je... slabota :/

09.12.2014 4 z 5


Zelená míle Zelená míle Stephen King

Neuvěřitelně silně podanej příběh! Bohužel, i takový příběhy končí...

24.08.2014 5 z 5


Kmotr Kmotr Mario Puzo

Tady neni co říct. Jedna z nejlepších knížek, co jsem přečet.

06.08.2014 5 z 5


U patri - Kmotr kmotrů U patri - Kmotr kmotrů Vito Bruschini

Ze začátku zvláštní Sicilský rozjezd, který začne nabírat na razanci cestou do Emeriky. Pak už se to veze v duchu síli U patri, ať už fyzický nebo tý morální. Perfektní čtení a TOP z mafiánskýho prostředí.

06.08.2014 5 z 5


Carrie Carrie Stephen King

Nebylo to špatný čtení, ale z toho závěru jsem docela zklamanej. Podle všech hlasů okolo, jak je to pecka, jsem čekal závěr trochu ostřejší. I když nejsem schopnej říct jak jinak ostřejší. Články z vyšetřování a rozhovory "uvnitř textu" mi ze začátku přišly uplně zbytečný, ale postupem stránek jsem je přijal a myslim, že jsem pochopil i jejich význam :)

Jako celek se to dalo přečíst vcelku rychle a bez výraznějších emocí a stavů, kdy si člověk řekne, že musí všeho nechat a jít na další stránku.

06.08.2014 3 z 5


Ledař: Zpověď nájemného vraha Ledař: Zpověď nájemného vraha Philip Carlo

Mám rád čtení tohodle typu a ještě víc, když je to příběh skutečného člověka. Ledař byla knížka dle mého hodně útlá na to, co vše se tam událo. Kolikrát mi přišlo, že určitý situace z Richardova života byly moc osekaný. Ale jako celek je to neuvěřitelný čtení. Richard Leonard Kuklinski byl vyjímečná osobnost a sledovat jeho příběh mě bavilo!

Mužu jen a pouze doporučit těm, kteří mafiánskou tematiku hltají i těm, ktěří si rádi udělají představu, jak to dříve chodilo na ulicích úžasné ameriky.

06.08.2014 5 z 5