kajik325 kajik325 komentáře u knih

☰ menu

Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Matthew Perry

Přátelé patří mezi jeden z mych nejoblíbenějších seriálů. O to víc mě zklamalo, že mě tahle kniha příliš nenadchla.. Je to sice velmi osobní a surová zpověď ze které mi bylo smutno, ale celkově to není.. Prostě bohužel napsané příliš dobře po takové te technické stránce. Hodnotím jako průměr.

06.01.2024 3 z 5


Vláda vlků Vláda vlků Leigh Bardugo

Bardugo nezklamala, opět skvělá kniha! :) O hodně víc vyspělejší jak Griša, ale jsem za to ráda. Velmi čtivé, doporučuji všemi deseti!!

16.11.2023 5 z 5


Pamatuj na smrt Pamatuj na smrt Aleš Novotný

Upřímně me nejprve zaujala obálka, která působí hodně zahraničním dojmem, ani jsem netušila, že je to od českého autora. Jsem hodně překvapená, je to docela dobrá kniha. :)

16.11.2023 4 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Velice silná kniha kterou by si podle mě měl přečíst každý. Zařadila bych ji klidně mezi povinou četbu. Těším se na další knihy od autorky

05.06.2023 5 z 5


Pozor na to, co si přeješ... Pozor na to, co si přeješ... Robert Lawrence Stine

Husí kůži miluju! Mohla bych ji číst pořád dokola :) byl to takový můj úvod do světa "hororu" :D Je to velice nostalgická série ale dá se číst i po letech. Doporučuju všechny díly hlavně pro děti, co se rádi bojí ! A i starší si určitě rádi zavzpomínají, schovaní se strachem pod peřinou ;)

17.05.2023 5 z 5


Zjizvený král Zjizvený král Leigh Bardugo

Tak to byla pecka! :) Mám moc ráda autorku, jak sérii Griša i Šest vran - kterou mám však ze všeho nejradši. Kaze a jeho vrány za mě nic nepřekoná, ale i tak byla tahle kniha moc super. Musím se přiznat že Nikolaje jsem si oblíbila hlavně kvůli seriálu :D ale v knize je samozřejmě také skvělý. Jsem ráda že byla jednou z postav taky Nina, která patří mezi mé nejoblíbenější vrány. Kniha je skvělá a můžu ji doporučit ale Šest vran za mě nepřekoná :D. I tak se moc těším na další díl

08.05.2023 4 z 5


Záhada zelené rukavice Záhada zelené rukavice Enid Blyton

Jedna z nejoblíbenějších sérií mého dětství! Enid Blytonová byla opravdu skvělá spisovatelka :). Skvěle se to četlo, všechny postavy byly super a nejvíc mám ráda Ťulpu :D! Super nostalgické čtení, doporučuji.

23.04.2023 5 z 5


Laskavosti Laskavosti Eva Černá

Moc krásná kniha plná emocí, radostí a lásky. ;) Autorčin styl mi sedl a velice mě oslnil. Ale asi se kniha nebude líbit každému, je hodně specifická. Buď vás osloví stejně jako mě nebo vám bude připadat průměrná. Ale mě se moc líbila a budu se k ní ráda v budoucnu vracet :) 5/5* !

22.04.2023 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Moc hezká kniha plná emocí. Ale naplno si ji člověk užije podle mě jen jednou, protože příště pak už bude vědět jak to celé dopadne. :) I tak se k ní ráda vracím.. Je to velmi silný příběh ,asi moje nejoblíbenější od Greena

20.04.2023 5 z 5


Komiksová Kytice Komiksová Kytice Karel Jaromír Erben

Moc krásné zpracování této klasiky. Líbila se mi různorodost komiksů, každý byl jiný, jedinečný a originální. :) Některé se mi líbili víc než jiné, ale celkově to bylo super. I styl komiksů který se mi třeba vyloženě nelíbil však nebyl nijak škaredý. Prostě mi jen nesedl do vkusu. Každému se líbí něco jiného ;) Za mě určitě doporučuju.

20.04.2023 5 z 5


Mléko a med Mléko a med Rupi Kaur

Krásná sbírka básní, je v ní spousta hlubokých myšlenek, nad kterými jsem přemýšlela ještě dlouho po dočtení. Je hodně experimentální, takže určitě nesedne každému, ale mě se to líbilo, bylo to zase něco nového :). Taková kniha na jedno odpoledne u dobrého kafe.. Hodně rozděluje čtenáře. Buď se v ní najdete a budete s ní souznit, nebo vás absolutně nenadchne. Za mě však určitě 5 hvězd. :) Budu se k ní ráda vracet

20.04.2023 5 z 5


Čarodějky W.I.T.C.H.: Komiks 1-6 Čarodějky W.I.T.C.H.: Komiks 1-6 Elisabetta Gnone

Skvělý komiks, nutně potřebuju sehnat další díly :D ! Prostě takový návrat k dětství..

20.04.2023 5 z 5