Gustikis Gustikis komentáře u knih

☰ menu

Dešťová hůl Dešťová hůl Jiří Hájíček

Je to už moje třetí kniha od Hájíčka a musím uznat, že spádu a čtivosti Zlodějů zelených koní zase nedosahuje. Ale rozhodně je to o dost lepší kus než "románek pro náctileté" Rybí krev. Někdy uprostřed mě kniha začínala nudit, ale závěrečná část se povedla. Ve chvíli, kdy ze sebe udělal indiána to konečně začalo být zajímavé! :-)

08.01.2022 3 z 5


Do tmy Do tmy Anna Bolavá (p)

Trochu jse m postrádala hlubší popsání minulosti hrdinky, pořád jsem čekala, kdy prijde to vyjevení pravdy, přišlo, ale bylo to málo. Nicméně i tak se mi kniha líbila a Literu si určitě zaslouzila.

28.11.2021 3 z 5


Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Tahle kniha se do mě fakt šíleně zaryla. Fakt jsem nečekala , že to bude takový brutus. Těžké čtení, ale rozhodně minimálně za 5 hvězdiček.

27.11.2021 4 z 5


Daisy Jones & The Six Daisy Jones & The Six Taylor Jenkins Reid

Strhující večírek od začátku do konce. To se čte vážně samo.

27.11.2021


Darwinova dcera Darwinova dcera Ivo T. Budil

Uf, toto se skoro nedalo dočíst, ale nechtěla jsem to vzdát. Doufala jsem, že někde dojde ke zvratu. No, nedošlo...

27.11.2021


Hana Hana Alena Mornštajnová

Jo, tohle bylo příběhové fakt silné kafe. Uf. Příběh Hany, který se vlastně pořádně "odkope" až v závěru, tomu fakt říkám Kniha!

27.11.2021


Rybí krev Rybí krev Jiří Hájíček

Kniha mě vlastně docela zklamala. Takový románek od Lenky Lanczové, co jsme četly na základce. Pořád jsem čekala, kdy už přijde nějaké to dramatické zauzlení, ty osudové zvraty, a ono nic, pořád jen červená knihovna pro náctileté. Asi mi vadilo to naivní vyprávění hlavní hrdinky.

27.11.2021