emulka emulka komentáře u knih

☰ menu

Podraz Podraz Paulina Świst

(SPOILER) Jak jsem měla veliké očekávání, tak mě čekalo veliké zklamání. Čekala jsem pořádné rozuzlení, potom co jsem četla chobotnici a ono nic. Autorka tam nacpala všechny hlavní postavy ze dvou sérii, jejich hlášky, škádlení (nejvíc mě baví stejně Prokurátor) a ještě staronový vztah hlavních hrdinů a to bylo tak vše. Zápletka co se týká chobotnice, jejího vyřešení atd. to bylo shrnuto do pár kapitol. Jak to bylo krásně našlápnuto ve dvojče, tak trojka to úplně zabila

SPOJLER


(viz Mazia, nebo jak se to píše - manželka ORLA,) vypadá na totální manipulátorku, magorku a nevím co ještě a nakonec stačí zacinkat pár drobnýma a je z ní korunní svědek. A o hlavním bossovi, škoda mluvit.
Škoda, škoda, potenciál to mělo, ale ne v závěrečném díle série.

23.10.2021 1 z 5


Červený drak Červený drak Thomas Harris

Moje první setkání s Harrisem, Francise mi bylo strašně líto ( jeho dětství s babičkou a nevl. sourozenci ) První jsem četla knihu a pak viděla film. FIlm dobrý, ale doporučuji si přečíst i knihu a člověk se na vraha dívá i z jiného pohledu a začne ho litovat.

30.06.2014 5 z 5


Probuzený milenec Probuzený milenec J. R. Ward (p)

Nejhorší na těchto knihach je, že je člověk nemůže odložit, čtu, čtu a bum jsou 3 ráno a stejně si člověk dá ještě další kapitolu :-)

30.06.2014


Sedmé znamení Sedmé znamení Nora Roberts

knížka není špatná, ale ten překlad je v některých kapitolách trošku nesrozumitelný.Musím to přečíst 2 krát a stejně mi to nedává smysl. Ale přečtu všechny 3 kapitoly .-)

25.06.2014


Vsaď se! Vsaď se! Jennifer Crusie

moje první seznámení s autorkou. Moc pěkné počteníčko :-)

22.04.2014 5 z 5


Cizí tvář Cizí tvář Linda S. Howington

lindu Howard zbožnuju, ale poslední dobou se mi zdá, že vaří z vody. Její první knížky byly super, ale ty poslední jako je Nebezpečně blíko, cizí tvář a stážce,už postrádá ono kouzlo. Už to není ono, ale není jediná. Má už Jméno v romentické literatuře a to se dobře prodává, tady už nejde o kvalitu, ale o kvantitu :-(

08.04.2014


Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

knížka se hezky čte,ale jakmile jsem ji dočetla, za chvíli jsem nevěděla o čem byla. Myslím, že Bavetovi a spol. už jsou vyčerpáni. Ale jinak se mi líbí jak autorka píše. Má to šmrnc :-)

08.04.2014 3 z 5


Malý Bobeš Malý Bobeš Josef Věromír Pleva

už si ani nepamatuji, kdy jsem ji četla, tak kolem 10 roku, ale nejvíc mi ulpěl v hlavě bratříček František, brečela jsem u toho jak želva. Už tehdy jsem ji četla jedním dechem a to mi bylo tak 10 let. a žádné trauma na mě nezanechala.

08.04.2014 4 z 5


Vzdálená ozvěna Vzdálená ozvěna Val McDermid

¨doporučuji, pachatele jsem podvědomě vytušila.Moc dobře se knížka četla a napínavá až až

08.04.2014 5 z 5