dreamertyna dreamertyna komentáře u knih

☰ menu

Soudný den Soudný den Adriana Michálková

Nemám slov... Bylo/je to dokonalé. Tahle série se mi zaryla hluboko do srdce a vím, že tam zůstane hodně dlouho. Je mi jenom líto, že už je konec, protože moje já prahne po více Kassielovi, Ellie a Adamovi.
Kdyby knižní sérii někdo zfilmoval, byla bych v sedmém nebi :).. Doufám, že se brzy dočkáme dalšího fantastického výtvoru od autorky :)

26.11.2019 5 z 5


Očistec Očistec Adriana Michálková

Musím si vypůjčit pár slov z knih, které mi utkvěly v hlavě a to: ,,Skvělé. Fantastické. Růžové. Přímo žvýkačkově radioaktivní. " Tato slova myslím ale naprosto vážně. :) I když dávno nejsem young adult, příběh mě naprosto pohltil. Musím se také přiznat, že když jsem začala číst první díl, měla jsem jisté obavy, protože jsem se v českých autorkách převážně vždy zklamala ale teď jsem tak ráda za Adrianku!!
A teď zpět ke knize.
Na začátku jsem utrpěla menší infarkt a hltala každé slovo. Hlavní hrdinové vás nenechají ani chvilku v klidu a prožíváte s nimi jejich radosti a útrapy až do konce.
V polovině příběhu se mi chtělo křičet nahlas on si tě pamatuje!!! Už se k sobě vraťte!!! :D Jenže pak zase znejistíte a nutí vás to číst dál a dál.
Kniha vás vytrhne od všedních věcí a vezme vás do světa, kde se fantazii a lásce meze nekladou.
DOPORUČUJI knihu všemi deseti. :)

22.11.2019 5 z 5


Sedmé nebe Sedmé nebe Adriana Michálková

Jedním slovem nádhera!

19.11.2019 5 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Kniha koupená, přečtená a nyní prodám dál. Příběh mě nezaujal natolik, aby si vydobyl místo v mé knihovničce. Buď jsem těmito příběhy přesycená a nebo už tohle není pro mě. Každopádně jako odreagování od všedních problémů kniha hezky poslouží.

01.09.2018 2 z 5


Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Pokud chcete na čtení něco velmi nenáročného, tak je tato kniha dobrou volbou. Oddechový příběh bez náročné.. ok podle mě bez téměř žádné zápletky :D ale i přes to je kniha pohodová a doporučuju nenáročným čtenářům :)

30.05.2018 3 z 5


Láska na druhý pokus Láska na druhý pokus M. J. Summers (p)

Kniha přečtena a pro mě teda zklamaní. Od autorky jsem přečetla i jiné knihy a ty mi přišly kvalitnější. Tady mám pocit, jak kdyby to psala nějaká puberťačka, která se neumi vžít do opravdových situacích. Jak už se zmínily některé čtenářky pode mnou, kniha byla celkem nudná a scény se sexem jsem také přeskakovala, protože to bylo jedno a to samé dokola. Zprvu se mi jevil skvěle Cole jako chlap ale poté co celkem v pohodě vzal zpět bejvalku a tjada na 100% je to tvoje dítě a on to přijal jako fakt bez testu otcovství mi přišlo postavený na hlavu. Věřím, že některým se kniha bude zdát skvělá ale tento příběh byla pro mě ztráta času. Už bych se k němu nevrátila. :)

28.05.2018 2 z 5


Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Pro mě kniha byla jedna z nejlepších jakou jsem si v poslední době mohla přečíst. Příběh mě bavil od začátku do konce. Zamilovala jsem se do obou hrdinů. Líbilo se mi jejich nespoutané chování, společné písničky i to, jak si dokázaly splnit své sny. Velmi krásný a silný příběh. 100% doporučuju :)

11.04.2018 5 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Ačkoliv už nejsem žádná teenagerka, tak mě příběh dostal i když byl celkem jednoduchý. Možná to bylo také tím, že milostných příběhů, kde je nějaké postižení, je opravdu málo nebo alespoň já mám zkušenost jen se dvěma knížkama, kde je hrdina hluchý a nebo nemluví a jen znakuje. Většinou je hrdina pohledný a bohatý štramák, co párkrát zamrká a už se na něj lepí kupa ženských včetně hlavní hrdinky. Takže jsem opravdu ráda, že tahle knížka je trochu z jiného soudku než jsem zvyklá.

11.04.2018


Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

Přečteno a mám z toho smíšené pocity.. Na jednu stranu jsem fandila hlavní hrdince ale rozum mi zůstával stát nad tím, jak byla zaseknutá po celých sedm let odloučení od bratra. Přišlo mi, že se mu stále vnucovala ale je to jen můj názor :) Příběh je sám o sobě docela fajn a nenáročného čtenáře potěší.

11.04.2018