AnieAnne AnieAnne komentáře u knih

☰ menu

Drobeček Drobeček Nathalie Jomard

Ztráta času. Naštěstí její "přečtení" trvalo slabých patnáct minut..

06.04.2019


Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Skvěle napsaná kniha, až mi bylo líto, když jsem ji dočetla. Několik drobných odchylek od filmu, který jsem viděla jako první, ale myslím, že ku prospěchu příběhu :)

04.01.2019 5 z 5


Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

No.. Byla jsem statečná a knihu přečetla asi do dvou třetin. Za čtyři měsíce. I tak každou zhruba třetí stránku přeskočila. Prostě to nešlo. Možná kdybych jako první neviděla seriál, který je skvělý a od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Ale jeho předloha ? Zdlouhavé, nudné, neuspořádané.

04.01.2019 1 z 5


Skleněný pokoj Skleněný pokoj Simon Mawer

Ze všech stran jsem na knihu slyšela samou chválu, v knihovně zarezervováno na půl roku dopředu, takže jsem byla opravdu zvědavá a natěšená. No, ve výsledku bych řekla spíš lepší průměr. Místy jsem se nemohla odtrhnout, místy jsem se musela nutit.. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla, ale doporučovat ji nebudu.

18.09.2017 3 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Jedním slovem ? Wow ! Od začátku do konce vás knížka drží v napětí, jak že to tedy vlastně doopravdy bylo. Takhle mě knížka už dlouho nechytla.

22.08.2017 5 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Příjemné, oddechové čtení, i když hned první stránky jsou jak z černé kroniky. Začala jsem Veronikou, a dobře jsem udělala - myslím, že číst jako první Jáchyma, tak bych u pár věcí tápala, a třeba zápletka s Amy by nebyla taková "bomba", kdybych o ní už předtím nečetla.. Určitě je to knížka, ke které se jednou ráda vrátím, ačkoliv myslím, že je to z Hartlovi tvorby nejslabší kousek..

17.08.2017 4 z 5


Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Jonas Jonasson

Od začátku do konce ( no dobře, posledních pár kapitol bylo slabších ) jsem se u knížky skvělě bavila. Četla se velmi dobře, ráda se k ní jednou vrátím.

07.08.2017 4 z 5


Talisman Talisman Nicholas Sparks

Hned první kapitola mě trochu "vyděsila", co že jsem si to půjčila, a odložila jsem ji jako nezajímavou. Asi po týdnu jsem jí dala ještě šanci, a ve výsledku jsem ji shltla za dva večery. Místy předvídatelné, chvílemi trochu slabší, ale celkový dojem velmi dobrý - jako zatím vše od Sparkse ;-)

13.07.2017 4 z 5


Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Po zklamání z "Fotra" se mi do knihy moc nechtělo, a docela dlouho jsem její přečtení odkládala. Nakonec se ukázalo, že zbytečně, protože jsem se u ní docela nasmála, hlavně při Nataše. Rozhodně nejlépe čtivá knížka z pera DL.

23.04.2017 4 z 5