Žár

Žár https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127578/bmid_sukuba-zar-zS5-127578.jpg 4 663 59

Sukuba série

< 4. díl >

Některá přání se splní až ve chvíli, když už nám jsou k ničemu… Nadpřirozená svůdkyně Georgina nese rozchod se spisovatelem Sethem jen velmi těžce. Propadá starým zlozvykům a nesmrtelní kamarádi už nemůžou její věčné nářky vystát. A pak provede Georgina něco tak hrozného, že ji její šéf, arcidémon Jerome, vykáže za trest z města. Provinilá sukuba se ocitá ve Vancouveru, kde má pomáhat tamnímu démonovi s problematickou skupinou satanistů. Její vyhnanství skončí stejně náhle, jako k němu došlo: mezi nesmrtelnými v Seattlu se děje cosi podivného a vše nasvědčuje tomu, že Jeroma někdo unesl a uvěznil. Jeho nesmrtelní podřízení rázem ztrácejí nadpřirozené schopnosti. Všichni se společnými silami pouštějí do pátrání po Jeromovi, aby všechno bylo jako dřív. Jediná Georgina v daném stavu nachází i kladnou stránku: když teď při sexu nebere mužům životní energii, mohla by se zase dát dohromady s milovaným Sethem. Jenže jak to udělat, když je zadaný?... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Succubus Heat , 2009


více info...

Přidat komentář

Luigi1
16.01.2022 3 z 5

Nějak mi to nešlo se do toho začíst.

PhoebePollard
10.10.2021 3 z 5

Klidné pokračování, v němž jako obvykle hraje "hlavní" linka až druhé housle a Georgininy trable ve vztahu mají prim, jenomže.. to je tak nějak účel ne?


Karoli282
19.03.2021 5 z 5

(SPOILER) Další pěkné pokračování. Tyto knihy se čtou skoro samy. Opět se objevila nová zápletka i nové postavy. Georgina se vzpamatovává z rozchodu, ale moc se jí to nedaří. I když i na ni se časem usměje štěstí (ale zas tak jednoduché to nebude). Celkově jsou mi postavy z této série (až na výjimky) sympatické, ale nějak s nimi necítím spojení, které jsem pociťovala třeba s postavami z VA. Přijde mi, že jsou popsány docela mělce. Nicméně i tak se těším na pokračování.

ydnac
01.10.2020 3 z 5

Lehké, oddechové čtení :-) o upírech, démonech, svádění.... :-)

Calla2002
06.08.2020 5 z 5

Waw, tenhle díl byl taky dost dobrej. Fakt jsem se bála, že Jeroma nenajde, ale jinak to bylo trochu předvídatelný. Bylo mi jasný, že přijde na scénu Roman, ale překvapil mě Dante. Taky jsem to do něj netypovala, ačkoliv když se na to podívám, vztahy Georgie nikdy nemůžou být úplně v pohodě, že ano xD ale ten konec? No sakra.

Catyna
12.05.2020 5 z 5

Výborné oddechové čtení

janca2864
14.12.2019 4 z 5

Super musela jsem rychle docist do konce ????

havrmoni
08.09.2019 3 z 5

Přiznávám, že už jsem v tom. Vtáhlo mě to a já jsem čím dál zvědavější.

Purple7
13.07.2019 3 z 5

Tak tento dil povazuji zatim za nejslabsi, ktery jsem od RM cetla. Tezce pruhledny, predvidavy, neprekvapilo me zhola nic. Navic mi stale nesedi Seth (jedine, v cem mi prijde sympaticky, je jeho hudebni vkus), mam jine oblibence, nez introvertniho spisovatele. Spoustu toho bylo nejake az moc umele. Nicmene i tak si to celkove udrzelo linku napeti, co se bude dit v dalsich dilech a jak se vyvrbi Georginina budoucnost.

ElizabethB
28.05.2019 5 z 5

Skvelé pokračovanie tejto série. Ani štvrtý diel ma nesklamal. Bolo tam všetko, čo som od štvrtého dielu očakávala, ba ešte aj niečo viac. Nadprirodzeno, akcia, romantiky a proste všetkého, čo táto séria so sebou prináša. Nič mi na tom nevadilo, dalo sa čakať, že sa Georgina bude správať tak, ako sa správala a podobne. Neviem prísť na to, ako napísať dlhšiu recenziu, proste knihy od Richelle Mead milujem. Tento štvrtý diel aspoň trošku napravil reputáciu z predošlých dvoch dielov (tretiemu som tiež dala plný počet, ale bola som sklamaná zo Setha, druhý diel bol slabší), a znovu ma presvedčil, že je to skvelá séria.

Zirvith
19.05.2019 4 z 5

Tenhle díl mi teda připadal daleko lepší než ty předchozí díly. Původně jsem tímto dílem chtěla se Sukubou skončit, ale celkem mě láká pokračování :o) Tak možná časem, uvidím. Každopádně se tento díl četl docela dobře, byl kupodivu i často napínavý a ke konci se kniha četla už sama :) Přečteno za pár dnů..

Damonka12
03.02.2019 5 z 5

Vztah Georginy a Setha naprosto zbožňuji. A to jak zde pokračuje je skvělé. Za mě naprosto super. Je tam, romantická zápletka, nějaký problém, který je řešen. Krása, za jeden den přečteno.

Adriana21
16.02.2018 4 z 5

Sakryš, to na konci jsem teda nečekala, i když jsem vlastně měla. Jinak opravdu dobrá kniha, napětí, akce, zápletka parádní... Super

Lucik100
24.09.2017 5 z 5

Skvělé pokračování série. Vztah Georginy a Setha je prostě senzační.

Ivanka83
09.05.2017 4 z 5

Řekla bych, že je to stále lepší a lepší :-) Skvěle se to čte.

EvikU.
04.04.2017 4 z 5

Opět skvělé. Napínavý až do konce. Četla jsem jedním dechem.

tatafa
07.01.2017 4 z 5

Krásný, romantický a zároveň i napínavý příběh, co víc si přát. Navíc velice neobvyklá tematika a její zpracování.Vřele doporučuji!

teer.h
20.09.2016 5 z 5

Musím říct, že tenhle díl, mě zatím bavil ze všech nejvíce. Přečetla jsem ho jedním dechem a když jsem ho dočetla, byla jsem velice naštvaná, že další nemám u sebe :D

Spoiler.
Maddie mi velmi vadila, to samé i Seth, pořád mě štvalo, že jí to udělal. Pro mě Maddie vždy byla velká naivka. A abych pravdu řekla, vůbec jsem jim to nepřála :D stále jsem chtěla, aby Seth byl s Georginou.

To jak se chovala Georgina, mě nepřekvapilo, co jiného chudák taky měla dělat. To, že se ale Dala dohromady s Dantem, se mi nelíbilo, pro mě byl velmi slizký.

To jak se celý díl vyvinul se mi líbilo, nečekala jsem to. Moc se mi to líbilo, konečně nějaká velká akce. Hlavně jsem doufala v Georginu, aby byla už konečně šťastná. Ale to, že požádal Seth Maddie o ruku.... no zkrátka nejsem nadšená a jsem zvědavá jak to vše bude :)

Jsem zvědavá na další díl a moc se těším :)
Za mě TOP díl :)

Lalina3
01.08.2016 5 z 5

Opět super! :) Z těch čtyř knih asi nejakčnější, a to se mi líbilo. :)
Nechyběly emoce. :) Seth mě ze začátku samozřejmě štval (jak jsem předpovídala v recenzi na 3.díl :D), ale pak mě štvát přestal.
Ale to, co udělal s Maddií, mě...překvapilo, ale ne pozitivně..
No, i tak super díl, doporučuji, okamžitě se pouštím do dalšího. :)

Aríka
16.07.2016 5 z 5

Tenhle díl byl za mě asinejlepší, ale uvidíme. Tipovala jsem spoustu jiných lidí, ale tohle mě nenapadlo. Nevím proč, ale tato série mě přijde daleko ale daleko lepší než Vampýrská akademie. Uvidíme, co mě čeká v pátém dílu.