Rivalové

Rivalové https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506977/bmid_rivalove-trc-506977.jpeg 4 411 83

Hádky nebyly ještě nikdy tak sexy! Weston Lockwood je zosobněním všeho, co Sofie Sterlingová na mužích nemůže vystát – je vysoký, chytrý, namyšlený a až příliš krásný. Navíc by ho měla nesnášet. Jejich rodiny se totiž nenávidí už celou věčnost kvůli desítky let staré události. Co by se tak mohlo stát, když se jednoho dne musí potkat a začít spolu řešit jisté dědictví? Jsou přece jako oheň a led. Vždyť všechna jejich setkání probíhají stejně – neustále se popichují a hádají. Proč tedy ale vždycky nakonec skončí v posteli?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

The Rivals , 2020


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
28.02.2024 3 z 5

Je to čtivé? Ano. Má to spád? Ano. Je to předvídatelné? Ano. Je to uvěřitelné? Ani omylem. Jasně, u tohohle typu knížek nejde o uvěřitelnost, ale sakra aspoň ten přerod z hovada na milovníka mohl být pozvolnější a ne div že obrat o sto osmdesát stupňů. Mimochodem, jen žasnu, kolik lidí tu píše, že Weston byl miláček nebo sympaťák, já mu přinejmenším do půlky knihy chtěla dát pěstí snad pokaždé, co otevřel klapačku. Ale abych se vrátila: uvěřitelné to sice nebylo, ale nenudila jsem se a zabila jsem čas v posteli s bacilem. A to se vyplatí, Horste. Za tři. Zítra už si asi budu pamatovat kulový.

wendulka321
25.02.2024 5 z 5

(SPOILER) POZOR MOŽNÝ SPOILER!!!!
Oddechovka výborná, jasně už od začátku je jasné jak to dopadne ale co mě v téhle knize dostávalo nejvíce byly ty eufemismy jako na šťerbinky, jeskyňky atd. už jsem si zvykla ale čičinka to mě dostalo. Ale i pro opačné pohlaví tam byly pěkné poklady za všechny například klacek to jsem snad ještě nikde nepotkala.... Jinak jako pohádka pro dospělé to bylo hezké.


Nattali.ka
16.01.2024 3 z 5

Nenáročné čtení, na mě poněkud vulgární, směr příběhu jasný hned od začátku, nic v knize není překvapením, ale to se zde dalo očekávat. Ničím se ta kniha neodlišovala od ostatních podobných, z mého pohledu mi ničím neutkví v paměti. Proměna hlavního hrdiny z alkoholického sukničkáře v romantika byla pěkná, byť lehce nepravděpodobná, ale tak splní to účel nenáročného čtení.

Damonka12
28.12.2023 5 z 5

Další perfektní kniha od autorky. Líbí se mi vyváženost erotiky a romantiky. Také byla kniha hrozně čtivá a jak už je u autorky zvykem, tak jsem knihu přečetla za odpoledne.

Ála1968
30.10.2023 4 z 5

Romantický příběh protnutý erotickými scénami.Oba hlavní představitelé byli sympatičtí,což jen umocnilo příjemný pocit že čtení

dam.si.knihu
31.08.2023 4 z 5

Musím říct, že tohle bylo opravdu milé překvapení. Autorka má super styl psaní, který mě ihned vtáhl do děje. Nechyběl ani bizardnější humor, který jak všichni víte mám ráda. Je to přesně ten tip knihy, který si můžete přečíst kdykoli a při jakékoli náladě. Pobaví vás, naštve, vžene slzy do očí, ale zahřeje u srdce.

Bavil mě celkový námět knihy a to, jaké nám autorka naservírovala postavy. Bylo skvělé jak dokázala dát v poměrně krátkém příběhu hlavním hrdinům prostor pro vývoj. Já si to prostě užila, protože hate to love linka je prostě:)

Ivanka83
27.08.2023 4 z 5

To jsem přesně potřebovala... romantickou oddechovku se šťastným koncem.
Sofii i Westona jsem si celkem rychle oblíbila. A Hraběnku během Vánoc bych s chutí navštívila.
Škoda jen těch chyb v překladu a zbytečného používání vulgárních slov.

Petra38
15.08.2023 3 z 5

Trvala mi déle než obvyklé příběhy od Vi. Nějak se mi nedařilo naladit na rychlý zhltnutí a příběh byl méně záživný než jsem od ni zvyklá. Rozhodně chemie mezi hrdiny byla skvělá a to vyznání na konci to vcelku zachránilo, charisma Westona se mi moc líbilo, prezentoval se děsně ale okamžitě se postavil na obranu Sofie. Konec jsem odhadla dobře, bylo to dost průhledné ale jo ,ušlo to ;-)

Nuttelka
14.08.2023 3 z 5

Bohužel u mě nastala čtecí krize, vůbec jsem tuto knihu nemohla dočíst :-( Děj mě vůbec nechytl, přišlo mi to pořád dokola jedno a to samé.. Ale zase jako sex byl skvělý, to jo :-) A jejich "povedené" rodinky? Samozřejmě všechno nemůže být zalité sluncem, ani jejich osudy mě za srdce moc nevzaly. Omlouvám se za svou krizi, za průměrné hodnocení, jelikož autorku mám moc ráda..

Lucie.285
12.08.2023 5 z 5

Hate to love romantika s perfektními dialogy. Příběh je vyprávěn z obou pohledů, ale převládá spíše pohled hrdinky, ale ničemu to nevadí. Sofie i Weston byli prostě perfektní, skvěle to mezi nimi jiskřilo a jejich škádlení bylo dokonalé. Knihu jsem si moc užila a nešlo jí odložit. Všimla jsem si, že u některých scén se uculuji jako blázen. Erotické scény autorka umí a za mě krásně zapadly do děje. Dvě znepřátelené rodiny a dva hrdinové, kteří jsou odjakživa enemies, kteří spolu nyní musí spolupracovat, no nemusím říkat, že to mělo šťávu a já se těšila na každou jejich hádku. Doporučuji.

Njangu
07.08.2023 5 z 5

Po několika zklamáních s touto autorkou jsem se přemohla a zkusila jsem její další knížku. Vždyť přeci jsem si jí v minulosti neoblíbila pro nic za nic. A jsem ráda, že jsem na ní úplně nezanevřela. Možná za špatnou knížkou, stojí špatný překlad.
Tohle bylo super. Jednohubka a úžasnými dialogy. Žádný jednoduchý věty bez náboje. Začetla jsem se od prvních stránek a udrželo si to spád.

sidonka
05.08.2023 4 z 5

Čtivá romantická oddechovka, kterou se vám nechce odložit, protože ve společnosti Sofie a Westsona je fajn, jejich konce hádek jsou smyslným kořením příběhu dvou rodin, které spolu soupeří

petulkapeta
03.08.2023 5 z 5

Byla oheň. Neoddiskutovatelně překrásný, nekontrolovatelný požár.
Nádherná.
Prostě dokonalá.

No tato autorka prostě nezklame...pana Thorna jsem si hodně oblibila,oba jejich otce bych nakopala do zadnic...a ti dva..oh byly jako definice vzplanuti a vášně a jeho vyznani ke konci ah

Nermal
30.07.2023 4 z 5

Vi Keelandovou jsem jako samostatnou autorku trochu zanedbával, a tak tuto knížku považuju tak trochu za návrat ke kořenům.
Romeo a Julie ponovu, alespoň těmi dvěma znepřátelenými rodinami, ale hlavně vtipné dialogy, kdy si ti dva nic nedarují; proto se to velice dobře čte. Nikdo ještě nic lepšího nevymyslel, než když si oba protagonisté lezou vzájemně na nervy, z toho vždycky vycházejí jiskřivě humorné situace. Žádná velká literatura to sice není, ale určitě vás to pobaví.

Zomy
27.07.2023 4 z 5

Vi opět nezklamala, i když tentokrát je to pro mě "jen" na 4 hvězdy.

Jako vždycky je to svižné, jiskří to, tady dokonce občas i bouchne, ... ;-)

Jen mi to tentokrát přišlo takové dost schematické, jelo se podle klasické úspěšné šablony a dál nic. Soffiina kamarádka a Westonův sponzor na mě působili tak, že tu jsou jen proto, aby se někde mohla vyřknout nějaká životní moudra.

V každém případě je to příběh, který lousknete za večer, a zůstane vám po něm příjemný pocit pohádkové romantiky.

Carol1122
06.07.2023 5 z 5

Hate to love povídka, která obsahovala spoustu erotiky, milého příběhu a sympatických postav. Skvělá oddechovka na jedno odpoledne:)

Janulkaxxx
06.07.2023 5 z 5

Fajn oddechovka u ktere jsem vypla tak jak jsem chtela. Kniha se velmi dobre cte a postavy byly super. Jen mi nejak nesedelo osloveni ,,Sofinko'', ale to je jen drobnost co jsem musela prekousnout.

knihomolkaL
22.06.2023 3 z 5

Příjemná oddechovka, romantická, s kapkou víc erotiky.
Čtení mi bohužel tentokrát opět kazily hojné překlepy, což mě vždycky šíleně naštve a otráví.

Tenebris_Draco
08.06.2023 5 z 5

Náramně jsem si toto dílo užila.
Poslední dobou toho na mě bylo moc a tak jsem se potřebovala nějak odreagovat. Když jsem tedy procházela knihkupectvím a nenacházela nic na odlehčení, byla jsem zklamaná. Ovšem pak jsem zabrouzdala do sekce, kam skoro nechodím - do erotických románů.
Sáhla jsem po první knize a zjistila, že mě zaujala. Moc jsem od toho nečekala, jenže to byla chyba. Pro mě to bylo neskutečně vtipné, místy jsem se culila a smála. Často jsem se tedy snažila potlačit tyto věci, ale to nešlo, takže na mě většina koukala jako na idiota.
Každopádně nemusí to sedět všem, ale jestli chcete něco na odreagování, vtipného a u čeho se třeba budete i culit. Neváhejte a přečtěte si tuto knihu. Třeba bude stát za to.

Books_by_Dee
08.06.2023 2 z 5

IG: @books_by_dee

Klasická Hate-to-Love romance s trochou větší špetkou erotiky. Dej se odehrává v New Yorku a hlavními hrdiny jsou Sofie a Weston, jejichž rodiny se nesnáší. Oběma rodinám je odkázán hotel a musí se tahle dvojka spolu setkat a vyřešit několik věcí týkajících se hotelu a dědictví. Neměli by spolu být, ale....

Za mě je to fajn 3 , oddychovka s předpokládaný koncem. Trochu jsem čekala více rozepsane erotické scény, vždy to bylo tak na půl stránku až stránku.

Hlavní hrdiny jsem si ale oblíbila, obzvlášť Westona, ten měl svých mindraku až do alelujá , ale líbilo se mi na něm, že se nebál bojovat a projevovat svoje city (i když jen malými gesty). Líbilo se mi prostředí hotelu, ve kterém se to celé odehrávalo. Já z toho mám příjemný pocit.

Je to Stand alonka, což mě trochu mrzí, protože bych klidně brala nějaký díl o Scarlett , kamarádce Sofie.