David Michie

australská, 1962

Diskuze (4)

Přidat příspěvek

SputnikV
15.04.2021

Ač bezvěrec snad navždy, knihy o kočce jsou skutečně prima, ale k budhismu ani obdivu k jeho věřícím ani dalajlámovi mne nedovedly, jen ty kočky mám rád.

Kniha o královském psu je taky dobrá, taková červená knihovna o zvířátkách....všechno dobře končí a všichni se mají rádi i kočky i psi.

JointlieKat94
10.01.2020

Od pana Michieho mám doma 6 knih z 9, všechny přečtené a zbytek rozhodně dokoupím. Podle jeho knih jsem se začla i více zaměřovat na buddhismus a meditace. Jeho knihy mně vždy dobijí potřebnou energií, a moc ráda se k nim vracím.
Je to skvělý a inspirující spisovatel. :)


rarášek
02.07.2018

Od Davida Michieho jsem četla všechny díly Dalajlámovy kočky a taky Pes Jejího veličenstva a všechny se mi moc líbily. :) Myslím, že všechny jeho knihy mají čtenáře donutit se zamyslet a něco předat. :)

rarášek
07.03.2018

Tenhle autor mě dostaly všemi svými díly Dalajlamovy kočky a knihou Pes Jejího veličenstva. Jeho knihy provází modré poznámky a postřehy, důraz na víru a pomocí Jesky i srozumitelně formuluje buddhistická učení. Jeho knihy jsem začala mít ve velké oblibě a budu se těšit na jeho další knihy. :)