Brian Freeman

americká, 1963

Diskuze (5)

Přidat příspěvek

barca0583
24.08.2022

Na Briana Freemana jsem narazila úplně náhodou, ale hned jakmile jsem si přečetla první knihu Noční pták, naprosto jsem se zamilovala. Všechny knihy od autora jsou opravdu napínavé. Také se mi líbí, jak autor zasahuje do jiných žánrů, např. poslední kniha Dvojník - sci-fi. Všem milovníkům thrillerů, detektivek a i tajemna vřele knihy od Briana Freemana doporučuji ;)

postrach
18.08.2022

Autor se mi zalíbil už prvním dílem série Noční pták.Po přečtení knihy Vnitřní hlas řadím autora do oblíbených.Jdu na další díly.


Mandlevest
01.01.2022

Letos, cca v létě, vyjde u nás další stand-alone román B. Freemana Infinity. Autora miluju, ale trochu se bojím, abych nebyla zklamaná. Už kniha Sama proti všem, byla trochu jiná, než jsem čekala, duchařinu moc nemusím a Nekonečno je prý námětem trochu scifi, což vůbec nemusím. S Frostem Eastnem se hned tak nesetkáme, nakladatelství po Brianovi chtělo několik samostatných knih (po Infinity ještě vyšlo The deep, deep snow a nyní vychází Ursulina). Sám autor se nechal slyšet, že je už sám hodně zvědavý, jak to bude s Frostem dál. Tak snad se do čtvrtého dílu jeho báječné, detektivní série pustí už letos. A já, i přes zvolené téma, si nenechám Infinity ujít. Autor píše opravdu výborně.

ydnac
19.02.2021

Souhlasím s Georginaa :-) Briana Freemana jsem si přidala do oblíbených autorů hned po přečtení Nočního ptáka a moc jsem se těšila na druhý díl :-) no a už mám doma i třetí :-) a těším se na Sama proti všem :-).
Zalíbil se mi jak Frost tak i jeho koucour. Celá série je mimořádně čtivá a díl od dílu lepší :-)
Určitě doporučuji přečíst :-)

georginaa
20.09.2020

První kniha mě nadchla, proto jsem koupila druhou a též jsem byla nadšená. Vypadá to, že mám dalšího autora v oblíbených a začínám sbírat jeho vydání knih.