Sama proti všem

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Když nezbývá naděje, jen zoufalství. Když se z noční můry stane skutečnost. A není pomoci... Strhující psychothriller od Briana Freemana, spisovatele vydávaného ve 46 zemích. Stačilo pár měsíců, aby se Lise Powerové zhroutil celý svět. Úspěšná autorka bestsellerového thrilleru Sama proti všem ztratila během půl roku téměř všechny nejbližší. Teď žije sama, ukrytá v domě v lesích poblíž kanadských hranic. A právě tam se jednoho večera zničehonic objeví chlapec, který tvrdí, že ho pronásledují, a prosí ji o pomoc. Je zraněný na hlavě, nepamatuje si ani své jméno, ale ví, že se stal svědkem vraždy. Lisa se ho rozhodne chránit. Netuší, jak je to možné, ale jeho osud se v mnohém podobá hlavnímu hrdinovi jejího románu. A teď se v nebezpečí ocitají oba......celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458448/big_sama-proti-vsem-9oG-458448.jpg 4267
Žánr:

Komentáře (108)

Kniha Sama proti všem

Romalu
24. května

Chvíli trvalo, než jsem se do knížky začetla, ale plusové je, že autor umí dobře překvapit, takže zážitek ze čtení to teda byl :) Napětí umí dávkovat parádně, cirka v druhé třetině začíná konečně působit tajemno. Určitě od něj zkusím i další knížky.

monika0356
23. května

No. Ze zacatku me kniha moc nechytla, ale cist se to dala, tak jsem cekala, co se z toho vyvine a konec teda prekvapil, ale byl to az konec, no.

Imis
22. května

Moc se mi líbila série s Frostem, tak jsem zkusila i další knížky, ale Dvojník už nebyla moje šálka kávy a Sama proti všem mi zatím přišla nejslabší ze všech 5, které jsem četla, takže musím dát jen 2 hvězdičky kvůli tomu srovnání.

Terka18
30. dubna

Příběh nebyl špatný, ale něco mi na něm nesedělo. Od začátku jsem si říkala, že tak to být nemůže, že je tam něco skryté. A vlastně to tak bylo. Ale bylo to dost překombinované. A ten konec mě vlastně ani nepřekvapil, spíš jsem to čekala. Kniha se četla dobře, ale vracet se k ní nebudu.

Kaja1
01. dubna

No bylo to napínavé, temné a ten konec, to teda nevymyslíš....

ZuzanaZ83
22. února

Velmi podařený příběh spisovatelky Lis, které se zjeví před domem malý chlapec. Napínavé čtení o tom, co se chlapci stalo, jak smutná je rodinná historie Lis a co se bude dít dál. Přiznávám, že tohle jsem vůbec neodhadla. A posledních deset stran je hodně emotivních.
Až na trochu kostrbatý rozjezd naprosto super čtení.

martunka
12. února

Tak to byla paráda! Silný, napínavý a smutný příběh... vyplatí se jej dočíst až do konce.

Marluksa
08. února

Uf!
Já mu doslova skočila na špek
Autor si dal vskutku záležet, aby čtenář tápal, zkoumal, přemýšlel, srovnával a odhadoval, co že je realita a kdy se hlavní hrdinka ocitá už mimo ni.
Nerozpoznatelné, skvěle podané, napětí by se dalo doslova ukrajovat. Přesto nenásilné a pozvolné vtažení do děje knihu přesouvá do kategorie "těžce odložitelné"!
Žádná zbytečná omáčka, jízda na horské dráze, kde v určitých okamžicích trpíte samomluvou, jelikož k tomu reakce na příběh automaticky svádí.
Nepředvídatelné a čtivé. Dokonale matoucí. Prostě super!
Určitě doporučuji.