MarkétaLore MarkétaLore diskuze u knih

☰ menu

Dějiny Ruska Dějiny Ruska Václav Veber

chci jen říct, že miluju rusko a putina a za pár dnů jedu do petrohradu a strašně se těším.

07.07.2016


Pes přítel člověka Pes přítel člověka Rudolf Desenský

pro binisek: já za panem desenským taky jela , asi 200 km jedna cesta, zeptal se, co to máme za psa, odkud, od kdy ho máme, a když jsme mu řekli, že akorát neposlouchá, tak at nám poradí, tak se zeptal , jestli jsme četli knížky, a to jsme nečetli, takže ztratil zájem. naštěstí se nás tam ujala nějáká paní, ale desenská nám věnoval cca. 4 minuty. Naší holičce prý pomohl. s dominantním ovčákem

16.02.2016


Přelom Přelom Anton Dončev

bohužel jsem viděla film, mimochodem hodně drsnej. Knihu mám doma, ale musím počkat, až zapomenu děj, aspoň trochu... udivuje mě jediné přečtení. předpokládám, že kniha bude velmi dobrá a velmi aktuální. no máme se na co těšit, ne že nee.

13.02.2016


Dědici zlatého krále Dědici zlatého krále Ludmila Vaňková

díky za připomínku, komentář je jeden z těch slabších. Tak já ho smažu a vymyslím něco lepšího.

29.01.2016


Chaloupka strýčka Toma Chaloupka strýčka Toma Harriet Beecher Stowe

no, už to tady čtu , vy se za tu knihu rvete jak wahabisti za korán.

11.10.2015 3 z 5


Chaloupka strýčka Toma Chaloupka strýčka Toma Harriet Beecher Stowe

navíc si myslím, že co tu píšeš je hloupost- hodnotilo 74 lidí a když na to klikneš tak se ti objeví 74 uživatelů -přitom někteří mají více komentářů- takže podruhé se nic nezapočítává

11.10.2015 3 z 5


Chaloupka strýčka Toma Chaloupka strýčka Toma Harriet Beecher Stowe

koka - tak sem si přečetla 2 měsíce starý příspěvek - opravdu to funguje ´takhle to je divný, tak já to smažu, vážně mi je jedno , jaké má kniha hodnocení, opravdu.

11.10.2015 3 z 5


Dějiny Ruska Dějiny Ruska Václav Veber

ronin Roujin, no vy jste tedy řádně pobouchanej, to myslíte vážně? -většina toho špatného, co Rusko představuje, je zažraná hluboko do ruské duše a kořeny tohoto zla se táhnou daleko do dávné historie. to je tedy výplod, - nevěřte všemu co se kde píše- nebudete muset plodit blbosti-. Rusové jsou v pohodě- radši si přečtěte chaloupu strýčka toma a nebo zlomený šíp, a nebo mésrdce pohřběte u wounded knee- ať se srovnají š´távy ve vašem těle. howk

25.08.2015


Rychlonohý Džar Rychlonohý Džar Semjon Karatov

no vidíš ječmínku, a já si pamatuju už jen toho orla, je to taky 20 let co jsem to četla, ježíš já su stará, a pamatuju si ho proto, že se mi pak o něm deset let zdávalo. budu si to muset znova přečíst, v podstatě vím už jen to že byla krásná, a ten orel .

06.08.2015 5 z 5


Rychlonohý Džar Rychlonohý Džar Semjon Karatov

Hned na začátku přece , orel přece unesl to děcko, pamatuju si to, že jsem z toho měla noční můry, a tak promiň já už budu historicky korektní teda.

20.05.2015 5 z 5


Velký král Přemysl Otakar I. Velký král Přemysl Otakar I. Vlastimil Vondruška

Fefinu Lišákovi:
Jde o to , že Vondruška je dobrej, ale Daňkův Král bez přilby, minimálně první část knihy je prostě genialní. Bohužel musím souhlasit s tebou v tom, že Daněk prostě nedokázal udržet tu úroveň a Král utíká z boje je po Tom bez přilby průměr asi jako Vondruška. Četla jsem první díl epopeje a moc se mi líbil. Bylo to prostě jiné, ale velice dobré . Četla jsem před rokem a dodnes vím kdo to byl ta Alžběta, Heilwida, Konrád ota, Jindřich Břetislav , Vladimír, .. Nebudu ale asi číst Václava II, protože prostě Daňka překonat nemůže.Co se týče Vaňkové, tak tu jsem hltala na základce. A jak už jsem psala , bojím se že Král železný a zlatý by pro mě byl po 14ti letech s tím svým ach a ich ze všech stran těžkým zklamáním, ale možná se pletu.

17.12.2014 5 z 5