Dra Dra diskuze u knih

☰ menu

Bohatý táta, chudý táta - Co bohatí učí svoje děti a chudí a střední vrstvy ne Bohatý táta, chudý táta - Co bohatí učí svoje děti a chudí a střední vrstvy ne Robert T. Kiyosaki

Bohatý táta Chudý táta mě naučil hodně o financích. Pomohla mi pochopit, že pokud chcete zbohatnout, musíte změnit způsob myšlení. Musíte přestat vydělávat peníze, abyste je mohli utrácet, a začít vydělávat peníze, abyste je mohli investovat. http://www.slon-knihy.cz/zlevnene-knihy-v-knihkupectvich Musíte se také naučit rozlišovat mezi aktivy a pasivy a nakupovat pouze aktiva.

12.09.2023 5 z 5


Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Ahoj,
Jsem velkým fanouškem autorky Sarah J. Maas. Její knihy mě uchvátily a jsem ráda, že jsem na ně narazila.
První kniha od Maas, kterou jsem četl, byl Dvůr trnů a růží. Příběh Feyry, mladé ženy, která je unesena do světa elfů, mě naprosto uchvátil. Feyre byla silná a nezávislá žena, která se nevzdávala, ani když byl život proti ní. Její příběh mě inspiroval a dodnes na ni rád vzpomínám.
Od té doby jsem fanoušek

29.08.2023


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Ahoj,
četla jsem knihu "Dvůr křídel a zmaru" od spisovatelky Sarah J. Maas a musím říct, že jsem byla příjemně překvapená. Příběh je velmi poutavý a čtivý, a přestože se jedná o fantasy, je plný realismu a hloubky.
Hlavní hrdinka, Feyre, je mladá žena, která je unesena do Prythianu, světa elfů a jiných nadpřirozených bytostí. Feyre se musí rychle přizpůsobit novému světu a naučit se přežít. V průběhu příběhu se setkává s různými postavami, které ji ovlivňují a pomáhají jí růst.
Kniha je velmi dobře napsaná a autorka má dar pro vytváření zajímavých a živých postav. Feyre je silná a odhodlaná žena, která se nevzdává, i když se jí život vyhýbá. Její příběh je inspirující pro všechny, kteří se museli vyrovnat s těžkými životními situacemi.
Knihu bych určitě doporučila všem, kteří mají rádi fantasy a chtějí se nechat unést poutavým příběhem.

29.08.2023 5 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Dvůr mlhy a hněvu je napínavý a poutavý příběh o síle lásky, přátelství a naděje. Je to příběh o tom, že i v těch nejtemnějších dobách je vždy naděje na lepší budoucnost.

23.08.2023 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Knihu jsem právě dočetla a moc mě bavila!
Opravdu mě bavil svět, který vytvořila Sarah J. Mays. Bylo to tak jasné a barevné a já jsem se poškrábal, jako by to bylo skutečné.
Moc se mi líbily i postavy. Feyre byla tak silná a nezávislá žena a opravdu mě bavilo vidět její příběh.
Román Feyry a Tamlina jsem si samozřejmě užil. Byl tak sentimentální a romantický, že jsem si nemohla pomoct a zamilovala se do obou.

19.08.2023 3 z 5