Dvůr trnů a růží zajímavosti

Dvůr trnů a růží https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/307426/bmid_dvur-trnu-a-ruzi-xBw-307426.jpg 4 4308 875

Úžasný a mrazivý příběh na motivy Krásky a Zvířete od autorky série Skleněný trůn. Když devatenáctiletá lovkyně Feyre zabije v lese vlka, zaútočí na ni podivný tvor. Odvleče ji do svého doupěte, které se ukáže být jiným světem. Tam zjišťuje, že tajemným únoscem je jedna z nesmrtelných bytostí, které kdysi vládly světu. Nenávist se postupně mění v lásku. Feyre čeká těžký úkol - musí přijít na způsob, jak zachránit tajuplný svět i svého únosce. „Oslňující svět, dokonale propracované charaktery postav a samozřejmě vrchovatě romantiky“. - RT Book Reviews „Jednoduše úchvatné … Série Skleněný trůn byla hitem, (a) tato nová řada je připravena pokračovat ve stopách Skleněného trůnu“. - Booklist „Sarah J. Maasová přichází s něčím, co může být její dosavadní nejlepší práce… okouzlující, strhující a nápadité… Budování nového světa je dokonalé, tak jak to dokáže jen Maasová!“. - USA Today... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

A Court of Thorns and Roses , 2015


více info...

Zajímavosti (1)

Sarah J. Maas uvedla na svém Instagramu v březnu 2021, že spolupracuje na pilotním díle seriálové adaptace její první knihy Dvorů (ACOTAR) pro streamovou stanici HULU. Projekt má na starosti Ronald D. Moore, který je podepsán jako producent nebo scenárista několika úspěšných televizních seriálů - Battelstar Galactica, Star Trek, Cizinka (dle knížní předlohy D. Gabaldon) nebo For All Making. (zuzak82)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (2)

20 knih, které si uživatelé chtějí koupit

21.11.2016

10 právě čtených knih podle uživatelů Databáze knih

14.09.2016


Citáty z knihy (2)

Protože mě tvá lidská radost fascinuje - to jak věci prožíváš, v krátkém čase, který ti byl určen na tomto světě, tak prudce a hluboce a vše najednou, je úchvatné. (Tamlin k Feyre)


"Zůstaň s vladařem, lidská ženo."