Spalující láska

recenze

Holubice a had (2020) 5 z 5 / Readerlady
Holubice a had

Já hoořím!!!! Ale ne jako čarodějnice na hranici. Já hořím láskou k této knize.


O čem kniha je:
Lou utekla od čarodějnic do Cesarine. Skryla se tu a přežívá tu jako kapsářka. Lidé v Cesarine vidí v čarodějnicích démony a proto je upalují. Reid je lovec čarodějnic, celý svůj život zasvětil zabíjením čarodějnic. je nemožné že i přesto tyhle dva osud svázal dohromady. A nesvázal je osud jen tak ale svazkem manželským! Čarodějnice a lovec čarodějnic to nejde dohromady. Nebo že by ano?!


Tak tahle kniha se vážně povedla. Ty neustálé spojitosti s královnami a královstvími už mě přestávají bavit. A zničehonic je tu Shelby, po dlouhé době nám přinese čarodějnice a nejlepší hate love co jsem četla! Nejradši bych jí řekla to jsi zabila!!! Ale v tomhle případě bych jí spíš řekla : To jsi zapálila!
No dobře, tohle už byl poslední trapný vtípek s ohněm.

Kniha mě bavila už od první stránky. Vůbec mi nevadilo že některé francouzské slova nebyla přeložená. A to ne proto že umím francouzsky. Spíš mi to dodávalo na atmosféře Francie. Celé ty dva dny co jsem tu knihu četla jsem si připadala kouzelně a vánočně. Hlavní hrdinové byli úžasní. Lou s tím jejím sarkasmem a drzostí mě dostala. Reid byl celý upjatý a vážný a proto se to k sobě náramně hodilo!!! Celou knihu jsem se smála od ucha k uchu. Pro mě opravdu nejlepší hate love!!!

Magie tady byla hezky promyšlená. Někdo říká že to mohlo být líp promyšlené ale teď se to lehce pochopilo. nesmím zapomenout na obálku. Obálka je opravdu mistrovská. Nonstop jsem jím měla v ruce a otáčela jí. bavilo mě sledovat odlesky. Chodila jsem po domě a neustále svou rodinu otravovala řečmi jako: ,,A viděli už jste tu obálku ? Páni ta obálka je fakt hustá . Jé, a viděli jste ty puntíky? "

Úžasný čarodějnický svět /SPLNĚNO
Pro mě nejlepší hate love (smála jsem se tak až mě z toho bolela pusa) / SPLNĚNO
Vtáhlo mě to do děje už od první stránky/ SPLNĚNO
Úžasná atmosféra/SPLNĚNO
Nutně potřebuji další díl/ SPLNĚNO

DOPORUČUJI

Komentáře (2)

Přidat komentář

Readerlady
24.03.2021

Děkuju. Jsem ráda že se ti recenze líbila!!! Snad se ti kniha bude líbit a nezklame tě! Držím palce.

Pog
11.03.2021

Páni, dost nadšená recenze plná emocí :D knihu jsem teprve rozečetla, ale díky tvojí recenzi se těším, až se pořádně dostanu do děje :D