Skóre aneb Holkař, co se zamiluje

recenze

Skóre (2017) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Skóre

Vadí vám v (romantických) knihách nerealistické a neuvěřitelné věci?

Já osobně je nesnáším. Na to je celkem specialistka Penelope Bloom (např. Jeho banán) a já si hodně oddechla, že u Elle Kennedy se s nimi de facto nesetkávám.

Třetí díl série Off campus byl lepší než ten předchozí, ale stále nemá na jedničku. Dá se říct, že jsou knížky v téhle sérii hodně “na jedno brdo“, tedy skoro stejné. Někomu to může vadit, já to od knihy očekávala, ale upřímně mi přijde, že jsou ti kluci více méně stejní. V tomto dílu máme Deana, který se liší tím, že je větší „“holkař“ než ostatní a je víc nad věcí. Jo, a je to blonďák :D. Já si ho teda představovala úplně jinak. Z dívek se tu objevuje Ally, což je nejlepší kamarádka a spolubydlící Hanny, která je hlavní hrdinkou prvního dílu. I dívky jsou si hodně podobné. Ally je herečka a je po rozchodu se Seanem.
Osobně se mi líbilo, jak se na konci Dean rozhodl naložit se svým životem. To byl takový nej moment pro mě z téhle knížky.
Co ale musím napsat… když vidím, jak to třeba chodí na kolejích na vejšce (doufám, ale že ne i u nás v ČR), tak jsem ráda, že nemám dcery, ale dva syny… ikdyž, jak se to vezme… Jo, život je si třeba užít, ale přijde mi, že se sex v tomhle prostředí (v této sérii) bere hodně lehkovážně.

Obálka a grafika: Pořád stejná písnička… nahá hruď je sice hot tady, ale na polici v knihkupectví mě neupoutá.

Verdikt: Rozhodně super pohodové čtení s dávnou romantiky a sexu.


Skóre Skóre Elle Kennedy

Allie Hayesová má problém. Blíží se promoce a ona zatím pořád netuší, co bude dělat po škole. Navíc si po krachu dlouhodobého vztahu léčí zlomené srdce a o žádný nový vztah nemá nejmenší zájem. Sex rozhodně nic nevyřeší, jenže poh... více


Komentáře (0)

Přidat komentář