Anatomie srdce od Jenn Bennett

recenze

Anatomie srdce (2024) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Anatomie srdce

Jenn Bennett
Anatomie srdce

Vydává @cooboo_redakce

Za knihu v rámci #spoluprace děkuji @humbook a Humbook blogerům


4/5
——————————————
Četli jste nějakou knihu od autorky

Já si tyhle youngadultovky většinou užívám. Tahle ale byla obzvlášt fajn. A víte proč? Opravdu hodně mi tady sedla hrdinka, která měla úplně Wednesday Addams vibe. Nebyla teda tak úplně drsná jako Wednesday, ale to už by tady asi bylo moc .

Když jsem začala hlavní postavou, tak u tohoto tématu zůstanu. Chlapecká role v tomto příběhu má také dobré obsazení. Bad boy, celý v černém, uhrančivé oči a jedno nebo dvě tajemství… zní to dobře, což?

Kniha má ale další výhodu a tou je originální příběh. Studentka, která chce získat stipendium díky výhře v soutěži tím, že ztvárňuje lidská těla. A ne tak ledajaká, mrtvá. Bex totiž dělá anatomické kresby. V knize jsou její kresby i další umění v galeriích opravdu dobře popsané. Je vidět, že autorka ví o čem mluví.

A když jsme u umění… viděli jste tu obálku? Přiznám se, že všechny knihy autorky jsou prostě nádherné. Barvy, kresby a prostě všechno. No, neříkejte, že takovouhle krásku nechcete mít na poličce.

Celkově má kniha hloubku a nutí nás podívat se na náš žebříček hodnot. Závěr a ta skrytá zpráva v tom všem mě dostala a opravdu jsem byla dojatá.

Proč ta hvězda dolů? Protože první kniha z této série božích obálek je prostě nepřekonatelná.

Verdikt: Kniha má hloubku, anatomii, vtip, lásku a jiskření. A boží obálku už jsem zmiňovala? .

#zapisnikknihomolky #humbook #humbookblogeri @humbook_blogeri #anatomiesrdce #anatomydrawing #anatomyofheart #theanatomicalshapeofaheart #jennbennett #czbookstagram #bookstagram #youngadultbooks #yabooks


Anatomie srdce Anatomie srdce Jenn Bennett

Pro skutečnou lásku se vyplatí riskovat. Beatrix Adamsová přesně ví, jak stráví léto před maturitním ročníkem. Je odhodlaná jít ve stopách Da Vinciho a pustit se do něčeho, co jí poskytne výhodu ve výtvarné soutěži sponzorované ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář