Anatomie srdce od Jenn Bennett

Vydává @cooboo_redakce

Za knihu v rámci #spoluprace děkuji @humbook a Humbook blogerům

4/5
——————————————
Četli jste nějakou knihu od autorky

Já si tyhle youngadultovky většinou užívám. Tahle ale byla obzvlášt fajn. A víte proč? Opravdu hodně mi tady sedla hrdinka, která měla úplně Wednesday Addams vibe. Nebyla teda tak úplně drsná jako Wednesday, ale to už by tady asi bylo moc .

Když jsem začala hlavní postavou, tak u tohoto tématu zůstanu. Chlapecká role v tomto příběhu má také dobré obsazení. Bad boy, celý v černém, uhrančivé oči a jedno nebo dvě tajemství… zní to dobře, což?

Kniha má ale další výhodu a tou je originální příběh. Studentka, která chce získat stipendium díky výhře v soutěži tím, že ztvárňuje lidská těla. A ne tak ledajaká, mrtvá. Bex totiž dělá anatomické kresby. V knize jsou její kresby i další umění v galeriích opravdu dobře popsané. Je vidět, že autorka ví o čem mluví.

A když jsme u umění… viděli jste tu obálku? Přiznám se, že všechny knihy autorky jsou prostě nádherné. Barvy, kresby a prostě všechno. No, neříkejte, že takovouhle krásku nechcete mít na poličce.

Celkově má kniha hloubku a nutí nás podívat se na náš žebříček hodnot. Závěr a ta skrytá zpráva v tom všem mě dostala a opravdu jsem byla dojatá.

Proč ta hvězda dolů? Protože první kniha z této série božích obálek je prostě nepřekonatelná.

Verdikt: Kniha má hloubku, anatomii, vtip, lásku a jiskření. A boží obálku už jsem zmiňovala? .

#zapisnikknihomolky #humbook #humbookblogeri @humbook_blogeri #anatomiesrdce #anatomydrawing #anatomyofheart #theanatomicalshapeofaheart #jennbennett #czbookstagram #bookstagram #youngadultbooks #yabooks

Obálka knihy Anatomie srdce Anatomie srdce Jenn Bennett

Pro skutečnou lásku se vyplatí riskovat. Beatrix Adamsová přesně ví, jak stráví léto před maturitním ročníkem. Je odhodlaná jít ve stopách Da Vinciho a pustit se do něčeho, co jí poskytne výhodu ve výtvarné soutěži sponzorované ... více

Komentáře (0)