Půlměsíční město: Rod nebes a dechu

recenze

Rod nebes a dechu (2022) 5 z 5 / ZapisnikTerky
Rod nebes a dechu

Půlměsíční město
Rod nebes a dechu
Sarah J. Maas

784 stran

Vydává @cooboo_redakce

Moje hodnocení: 5/5⭐️
------------------------------
Jaká vaše kniha z poslední doby měla nejbrutálnější plot twist?

Rod nebes a dechu byla jednou z mých nejočekávanějších knih letošního roku. Děkuji moc @humbook_blogeri za #spoluprace v podobě e-knihy a opět @girlwithashryvereyes za #spolecnecteni a boží pokec .

Knihu jsem si pořídila samozřejmě i takto papírovou, protože Maasovou musím mít prostě komplet ve svojí knihovně .

Jde o druhý díl Půlměsíčního města a tak vám nebudu případně spoilerovat díl první. Řeknu jen, že tu máme poměrně pěkně popsaný vývoj Bryce i Hunta a taky kopu nových i starých známých. Věřte, že ty staré známé z poslední kapitoly opravdu nečekáte .

Čímž se dostáváme vlastně i k závěru, který je tentokrát nervy drásající. A to zrovna, když nás čeká dlouhé vyhlížení pokračování .

Každopádně po pozvolném rozjezdu se zase všechno šíleně zamotává a my postupně hledáme konec a začátek klubka. Po půlce knihy jsem se zase pořádně začetla a bylo to boží.

Výtku ale jednu obří mám. Korektura! Mám pocit, že se na ni tentokrát zapomnělo. Občasná chyba mi nevadí, ale tady má každé druhé jméno špatné skloňování, věčně někde chybí písmenko a vrchol všeho bylo slovo viděl (ve významu dívat se) s tvrdým y ‍️. Prostě chyby, které odhalí i MS Word . Tolik hrubek vás u čtení ruší a rozčiluje. Ovšem to není chyba knihy jako takové, tak to nemá vliv na celkové hodnocení.

Obálka: Opět nádhera ️.

Verdikt: Maasová je prostě sázka na jistotu. A přestože je série v mém žebříčku SJM stále nejslabší, rozhodně je v žánru na plný počet hvězd.

#zapisnikknihomolky #recenze #rodnebesadechu #SarahJMaas #book #books #bookaholic #booknerd #instabooks #bookstagram #humbookblogeri #czbookstagram #bibliophil #ukazcoctes #tipnaknihu #readingtip #docteno #kniha #ctenijesexy #cooboo #albatrosmedia #ctemesifantasy #tohleneniya #pulmesicnimesto #romanticfantasy #ctemefantasy #houseofskyandbreath #crescentcity

Komentáře (0)