Třinácté znamení

recenze

Třinácté znamení (2023) 5 z 5 / ZapisnikTerky
Třinácté znamení

Osudové pouto
Elizabeth Briggs @elizabethbriggsbooks

304 stran

#spoluprace s @grada_cz (Děkuji )

Vydává: @cosmopolis_cz

Moje hodnocení: 4,5/5
------------------------------
Jakou sérii o vlkodlacích jste četli

Když jsem se dostala k druhému dílu série Vlci zvěrokruhu, už jsem byla totálně natěšená.

Tahle možná trochu nenápadná série může klamat. Ale najdete v ní super vystavený příběh, který graduje, má crossovery, že nestíháte kulit oči a přitom všechno zapadá do sebe.

V tomto dílu se dozvídáme něco víc o Aylině původu a taky se nám dokresluje náš milostný trojúhelník, i když to pravé ořechové přijde až v dalším díle - teda doufám . A taky se těším, protože ten konec?

Mimochodem, za mě to žádný trojúhelník není, protože Aylin protějšek je jasný od první chvilky a já jsem z něj mimo stejně jako Ayla .

Kniha se čte tak dobře jako první díl. Stránky ubíhají pod rukama a najednou bum, je konec. Klidně na jedno posezení, protože s touhle kráskou nevnímáte čas.

Moc mě baví, jak jsou jednotlivá znamení vystavěná. Mají různé odpovídající schopnosti a i chování odpovídá danému rodu. Třeba majetnickost vlků je perfektní .

Není to nijak moc náročné čtení. Dokonce možná odhadnete spoustu zvratů, ale víte co? Já jsem si chtěla u knihy odpočinout a přitom si užít bojové scény, sexy vlky, romantiku a trochu té magie. A to přesně jsem dostala.

Obálka: Možná jsou na mě tyhle obálky moc křiklavé, ale líbí se mi motivy v pozadí.

Verdikt: Tohle prostě chcete číst. Akce, romantika a peprné chvilky ve fantasy knize? Já tedy doufám, že další díl bude brzy, protože ho otevřu hned, jak přijde.

Komentáře (0)

Přidat komentář