Smlouva na lásku

recenze

Smlouva na lásku (2023) 5 z 5 / ZapisnikTerky
Smlouva na lásku

Smlouva na lásku
Cassie Connor @cassieconnor

288 stran

#spoluprace s @grada_cz (Děkuji )

Vydává: @cosmopolis_cz

Moje hodnocení: 5/5
------------------------------
Doporučíte mi nějakou boží romantiku bez kravaťáka?

Teď se asi musíte zamýšlet nad mou otázkou, že? Ono totiž romantik nebo klidně i erotik bez kravaťáka je sakra málo. A ne, nemám nic proti kravaťákům, ale nezdá se vám, že to občas chce změnu? Protože takový truhlář hmm (jednoho mám doma )

Ještě jednou bych chtěla poděkovat @grada_cz za tuhle skvělou knihu, protože bych ji jinak možná nedostala na zřetel. Sice je obálka docela barevná, ale nějak mi mezi novinkami zapadla. A proto vás na ní DŮRAZNĚ upozorňuji, protože tohle je vážně totální pecka!

Becca má trochu děsivou rodinu, která se jí snaží zahnat do vdávání a lituje ji, protože její ex je nyní snoubenec její sestry. A taková věc jako zásnuby se musí oslavit. Ale Becca nemá koho by s sebou vzala. Tady přichází na řadu smlouva s jedním milým chlapíkem, který se umí chovat jako ideální přítel pro ni. A možná to ani moc nehraje.

Je asi jasné jak to dopadne, ale víte co? Já si to tak užívám. Hlavně ten vtip, #grumpysunshine vibe a sexy scény, protože ty teda jsou excelentní.

Konec byl krásný, jen bych brala větší rozuzlení, co se týká rodiny Beccy. Navíc byla Becca občas trochu zabedněná, ale co by nám z příběhu zbylo, kdyby nebyla, že?

Obálka: Přiznávám, že tentokrát mě obálka za srdce moc nevzala a proto mi kniha možná zapadla.

Verdikt: Naprosté překvapení a totální pecka. Humor, hlavní hrdina a atmoška jsou totiž výborné.

Komentáře (0)

Přidat komentář