Omyl aneb Hokejová romantika s kopečkem sexu navíc

recenze

Omyl (2016) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Omyl

Co vám budu povídat… Tyhle romanticko-erotický knížky jsou většinou jedno velký klišé. Jenže to neznamená, že mě to nebaví. Ono to totiž člověku tak zvedne náladu…

Druhý díl série Off-Campus se mi opravdu líbil, přesto uznávám, že Návrh byl o chlup (nebo hvězdu) lepší. Logan se mi nelíbil tak moc jako Garrett, ale možná to bylo i tím, že už jsem to měla trochu okoukané a zase tak moc se nelišili. A Grace byla docela fajn až bych řekla ostrá a tvrdohlavá. Někdy na Logana byla možná moc tvrdá, ale dovedlo je to tam, kam je to dovedlo, takže jsem spokojená. Malinko mě mrzí, že se víc nerozvinula Gracina záliba v psychologii a nezjistili jsme víc o tom, pro jaký obor se nakonec rozhodla.
Druhý díl jsem přečetla opět během jednoho dne, omluvou mi je, že byl kratší a tak můžu dohnat spánkový deficit ze včerejška :D.
Každopádně platí vše jako předchozí recenze. Autorka píše brutálně čtivě, realisticky a uvěřitelně. Tohle jsou ideální knížky na zvednutí nálady nebo na dovolenou.
Zároveň v nich ale nechybí vážný témata. A to, jak s člověkem taková věc zamává, ale i to, že se dá vyřešit a že si máme nechat i pomoct…

Obálka a grafika: Obálky, obálky… achjo… nerada se opakuju, ale u téhle série jsou ty obálky vlastně skoro stejný. Takže jo, je to hot tělo, ale knížky bych si na pultě nevšimla.

Verdikt: Výborné čtení, úžasní chlapi, skvělý sex a hokej… Jo, jděte do toho!


Omyl Omyl Elle Kennedy

John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do ... více


Komentáře (1)

Přidat komentář

Barbara182
06.06.2021

Taky se mi víc líbil první díl, ale musím uznat, že tady byla skvělá zápletka s Loganem a Morissem - u té jsem se fakt hodně nasmála :-)