Omyl aneb Hokejová romantika s kopečkem sexu navíc

recenze

Omyl (2016) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Omyl

Co vám budu povídat… Tyhle romanticko-erotický knížky jsou většinou jedno velký klišé. Jenže to neznamená, že mě to nebaví. Ono to totiž člověku tak zvedne náladu…

Druhý díl série Off-Campus se mi opravdu líbil, přesto uznávám, že Návrh byl o chlup (nebo hvězdu) lepší. Logan se mi nelíbil tak moc jako Garrett, ale možná to bylo i tím, že už jsem to měla trochu okoukané a zase tak moc se nelišili. A Grace byla docela fajn až bych řekla ostrá a tvrdohlavá. Někdy na Logana byla možná moc tvrdá, ale dovedlo je to tam, kam je to dovedlo, takže jsem spokojená. Malinko mě mrzí, že se víc nerozvinula Gracina záliba v psychologii a nezjistili jsme víc o tom, pro jaký obor se nakonec rozhodla.
Druhý díl jsem přečetla opět během jednoho dne, omluvou mi je, že byl kratší a tak můžu dohnat spánkový deficit ze včerejška :D.
Každopádně platí vše jako předchozí recenze. Autorka píše brutálně čtivě, realisticky a uvěřitelně. Tohle jsou ideální knížky na zvednutí nálady nebo na dovolenou.
Zároveň v nich ale nechybí vážný témata. A to, jak s člověkem taková věc zamává, ale i to, že se dá vyřešit a že si máme nechat i pomoct…

Obálka a grafika: Obálky, obálky… achjo… nerada se opakuju, ale u téhle série jsou ty obálky vlastně skoro stejný. Takže jo, je to hot tělo, ale knížky bych si na pultě nevšimla.

Verdikt: Výborné čtení, úžasní chlapi, skvělý sex a hokej… Jo, jděte do toho!

Komentáře (1)

Přidat komentář

Barbara182
06.06.2021

Taky se mi víc líbil první díl, ale musím uznat, že tady byla skvělá zápletka s Loganem a Morissem - u té jsem se fakt hodně nasmála :-)