Strašidýlko Stráša přehled

Strašidýlko Stráša
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373973/bmid_strasidylko-strasa-2DH-373973.jpg 4 414 414

Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša. O tom, jak se malý Stráša skamarádí s klukem Matějem, a o tom, co všechno spolu zažijí, vypráví nová kniha oblíbené spisovatelky Aleny Mornštajnové s báječnými ilustracemi Galiny Miklínové.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strašidýlko Stráša. Přihlašte se a napište ho.

Welinie
17.05.2025 5 z 5

Nám se čtení moc líbilo, sice jsou kapitoly krátké, ale milé ilustrace příběh hezky doplňují.

Zuzka#happy
03.05.2025 4 z 5

Paní AM je mistryně ve svém žánru. Její knihy patří k absolutní špičce. Četla jsem pár těch pro dospělé a tam není vůbec o čem.

Tahle laskavá pohádka o dětech a strašidýlku, který se bojí a pořád se něčeho leká, je vcelku zábavná, ale taky trochu poučná. Nejvíc mě pobavily momenty, kdy strašidla nechápou lidské fráze a překládají si je doslova — úsměvné a milé.

Musím se přiznat, že ilustrace mi úplně nesedly (na kočku-kosmonauta jsem si nezvykla).

Ať tak či tak – kniha je psaná moc hezkým jazykem a skvěle se čte nahlas. Doporučuji.

Dětské publikum si ji bezpochyby zamiluje!

85098211
25.04.2025 5 z 5

Autorku mám moc ráda, prozatím se mi do rukou dostaly všechny její knihy pro dospělé, proto jsem si chtěla ověřit, zda se mi bude líbit také tato, určená dětem. A musím upřímně přiznat, že se mi tento milý příběh o strašidýlku Strášovi, který se bál dokonce i svého jména, líbil. Podrobněji se protentokrát rozepisovat nebudu, něco ostatně prozrazuje také anotace. Knize tedy na závěr dávám pět hvězdiček a časem se budu těšit na nějakou další od této výborné autorky ;-).

Kniha Strašidýlko Stráša v seznamech

v Mé knihovně88x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)