Čekání na kocoura přehled

Čekání na kocoura
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129668/bmid_cekani-na-kocoura-mbc-129668.png 4 655 655

Alice složitě hledá cestu k dospívající dceři, Delfína už nechce být dál single, Théo těžce nese stěhování z venkova do města, malý David se musí smířit s rozvodem rodičů... Jedno mají všichni hrdinové společné: lásku ke kočkám. Čtrnáct křehkých příběhů o vztazích lidí, kterým autorka přezdívá „kočkaři“, vám vykouzlí úsměv na rtech a zároveň vás i dojme.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čekání na kocoura. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (196)

IvaKo
22.07.2024 4 z 5

Kniha se mi hodila do výzvy a protože kočky obdivuji, tak jsem četla tyto povídky s potěšením a porozuměním. Jsou napsané s velkou láskou ke kočkám, které dokáží lidem pozitivně ovlivnit život.

Tebby
22.07.2024 4 z 5

Knihu jsem si vybrala skrz čtenářskou výzvu. Čte se to dobře, jsou tam lepší i horší příběhy. Některé by si zasloužily více prostoru, jiné ho mají zbytečně moc. Autorka se skrz příběhy snaží předávat životní moudra, no nevím, zda si já některé odnesu... Snad jen možná to, že není hloupé ani trapné nikam nespěchat. Znovu se už ke knize asi vracet nebudu. Větší radost udělá nějakému kočkaři, to já bohužel nejsem. Lepší průměr, 3,5*.


FoxFox
27.06.2024 5 z 5

Moc pěkně napsané příběhy o kočkách a jejich lidech. Vlastně ve všech povídkách nám paní autorka dokazuje, jak nám naši čtyřnozí miláčkové dokáží pomoct i v nelehkých životních situacích. Pro milovníky těchto chlupatých společníků krásné pohlazení po duši.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Člověk se v pubertě složitě hledá, jen aby později zjistil, že to nejdůležitější o sobě stejně věděl už jako dítě.


Kniha Čekání na kocoura v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených868x
ve Čtenářské výzvě290x
v Doporučených38x
v Knihotéce267x
v Chystám se číst270x
v Chci si koupit54x
v dalších seznamech9x