Čekání na kocoura přehled

Obálka knihy Čekání na kocoura
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129668/bmid_cekani-na-kocoura-mbc-129668.png 4.5 727 727

Alice složitě hledá cestu k dospívající dceři, Delfína už nechce být dál single, Théo těžce nese stěhování z venkova do města, malý David se musí smířit s rozvodem rodičů... Jedno mají všichni hrdinové společné: lásku ke kočkám. Čtrnáct křehkých příběhů o vztazích lidí, kterým autorka přezdívá „kočkaři“, vám vykouzlí úsměv na rtech a zároveň vás i dojme.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čekání na kocoura. Přihlašte se a napište ho.

Merynka263
28.05.2025 5 z 5

Povinná četba každé kočkomilky!

Karolinaforejt
27.05.2025 5 z 5

Tuto spisovatelku mám moc ráda, píše moc hezky

LilianTae
01.05.2025 4 z 5

Po knize jsem sáhla poté, co mě v regálu v knihovně zaujal druhý díl, tak jsem šla najít i první, když už se jedná o tenké knihy s kočičí tématikou, to se nikdy neztratí.

Nemám moc ráda úvody, kde se autor rozepisuje o důvodech, proč nebo jak knihu psal. Většinou se tam čtenář dozví jenom chválu autora na vlastní dílo, tady to ale nebylo tak zlé.

Povídky samy o sobě jsou krátké a dobře napsané. Žádná mě výrazně nezaujala, spíše naopak mě podráždily dvě povídky původně publikované v časopisech, které se snažily na kousku o nějakou hlubokou myšlenku a působily jako moralizující.

Celkově kvalitní oddechovka s kočičkami. Nenadchla, neurazila, ale přidám hvězdičku za kvalitní literární zpracování takže 4 hvězdy celkem.

Související novinky - Čekání na kocoura (0)

Možnost volby je někdy strašná věc.

Svazuje a zároveň povznáší vědomí, že ji někdo potřebuje.

Člověk se v pubertě složitě hledá, jen aby později zjistil, že to nejdůležitější o sobě stejně věděl už jako dítě.

Kniha Čekání na kocoura v seznamech

v Mé knihovně284x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)