Výkupné za Eraka přehled

Výkupné za Eraka
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23253/bmid_vykupne-za-eraka-UDz-23253.jpg 5 1744 1744

Hraničářův učeň série

Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom však padne do zajetí. Erakův zástupce Svengal se obrací o pomoc do Araluenu a Halt a Will se nabídnou, že vyplují se Svengalem do Aridy a přivezou za Eraka výkupné. Má-li však být jejich cesta úspěšná, potřebují s sebou mít osobu z královského rodu, a tak princezna Kassandra – nebo Evanlyn, jak ji zná Will – přemluví svého otce, aby jí dovolil odplout s nimi na jih. K výpravě se ještě připojí Horác a Gilan, aby byla dostatečně zajištěna princeznina ochrana. Ale dostane se naše šestice statečných přes poušť, kterou obývají znesvářené kmeny a kde jí na každém kroku hrozí neznámá nebezpečí, k Erakovi včas?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

Erak, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výkupné za Eraka. Přihlašte se a napište ho.

kozlík24
07.04.2025 audiokniha 5 z 5

Pátý díl HU jsem si užila a to i přesto, že je o dost delší než všechny předešlé díly. Jsem radši, když byl díl delší, než aby byl děj rozdělen do více knih. Nové prostředí pouště i země Arida se mi líbila. Oblíbila jsem si i Bedulíny, kteří mi trošičku připomínali Fremeny (Duna). Jen ke konci už mě trochu štvalo, že vždy, když situace vypadala lépe, tak se ještě něco pokazilo. Každopádně úplný závěr je docela uzavřený a moc krásný.

18LenkA12
04.04.2025 5 z 5

Se známými hlavními hrdiny z předchozích dílů se vracíme zpět k jejich dobrodružstvím, na které se společně vydávají. Děj je plný zvratů a napětí. Příběh jsem opět hltala a prožívala s hlavními hrdiny. Můžu opět jen doporučit.

Mušketyrpepa
18.03.2025 5 z 5

Moc pěkné doporučuju

Být připraven na všechno je stejné jako nebýt připraven na nic.

Být připraven na všechno je stejné jako nebýt připraven na nic.“

Svěřil bys mu svůj život? Pak mu svěř jeho vlastní.

Kniha Výkupné za Eraka v seznamech

v Přečtených2 899x
v Mé knihovně510x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)