Ledová země přehled

Ledová země
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12951/bmid_ledova-zeme-5XU-12951.jpg 4 2031 2031

Hraničářův učeň série

Will a Evanlyn plují do Skandie jako zajatci hrozivého kapitána skandijské vlčí lodi Eraka. Halt přísahal, že Willa zachrání, a udělá vše, aby slib dodržel – dokonce poruší přísahu hraničáře a král ho za to vypoví ze země. Horác, který rovněž chce jet hledat Willa, se k němu připojí a oba společně zamíří do Skandie přes Galiku. Cestou je neustále obtěžují potulní rytíři, neblaze proslulí jako lupiči a hrdlořezové. Horác však o bojování už něco málo ví a díky svým neobyčejným schopnostem začne brzy přitahovat pozornost rytířů a válečníků na míle daleko. Přijedou do Skandie včas, aby zachránili Willa před životem v otroctví? .... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

The Icebound Land, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ledová země. Přihlašte se a napište ho.

Sefanele
26.04.2025 5 z 5

Stejně jako první a druhý díl i Ledová země mě hodně bavila. Od první stránky jsem se nemohla odtrhnout a ten víkend doslova proletěl, jak rychle jsem ji zhltla.

18LenkA12
22.03.2025 5 z 5

Další díl, který čtenáře opět zanese do země Araluenu a jeho sousedů. Hlavní postavy prožívají mnoho nečekaných dobrodružství a zvratů, občas i promarněných šancí. Děj příběhu zůstává otevřen pro další díly. Můžu jen a jen doporučit.

Mušketyrpepa
18.03.2025 5 z 5

Nádherné čtení doporučuju

Kniha Ledová země v seznamech

v Přečtených3 333x
v Mé knihovně562x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)