ZuzkaMolko ZuzkaMolko komentáře u knih

☰ menu

Uzdravení Rose Gold Wattsové Uzdravení Rose Gold Wattsové Stephanie Wrobel

Zajímavé téma knihy, které není obvyklé. Kniha vypráví příběh Rose Gold a její matky Patty. Münchhausenův syndrom ukázaný v zajímavém a čtivém příběhu.
Kniha se mi velmi líbila. Měla skvělý spád a skvěle ukázala psychické dopady Münchhausenova syndromu, kdy i oběť nedokáže vyjít bez újmy. Za mě skvělá věc, kniha mě moc bavila.

20.02.2022 5 z 5


Kápové z Osvětimi Kápové z Osvětimi Charles Liblau

Velice silná kniha. Jedná se o svědectví, reálné zážitky. Reálnost je cítit z každého slova a věty. Poslední dobou se roztrhl pytel s knihami na téma koncentračních táborů. Většina z nich, ale byla tak přeslazená a nereálná, že jsem od tohoto téma potřebovala pauzu. Kniha "Kápové z Osvětimi" mi, ale opět dala naději, že dále vzniká skvělá literatura faktu.

02.02.2022


Slušní lidé Slušní lidé J. P. Delaney (p)

Kniha napínavá od začátku do samého konce. Krátké kapitoly mi v knize vůbec nevadily, spíše jen přidávaly na napětí. Postavy sympatické, vžijete se do jejich příběhu. Do konce knihy jsem byla v nejistotě, jak to vlastně dopadne.
Výborná kniha :) vřele doporučuji :)

02.02.2022 5 z 5


Tiché dítě Tiché dítě Sarah A. Denzil

Kniha je napsána velmi čtivě. Čte se velmi rychle a děj dobře plyne. Bohužel již od půlky tušíte, kdo je pachatel, což ubírá knize na napětí. Ke konci knihy jsem četla už tak nějak bez emocí a po dočtení knihy ve mně nezůstal žádný pocit. Žádná z postav mi extra nepřirostla k srdci.

29.01.2022 2 z 5


Všechny barvy duhy Všechny barvy duhy * antologie

Na tohle jsem se moc těšila :) moje očekávání bylo splněno.
Povídkový styl mi vyhovoval a jak to u povídek bývá, některé jsou horší, jiné jsou lepší. V knize nebyla žádná povídka, která by mě vyloženě nebavila. Spíše jsem si říkala, že by některé mohly být delší a zasloužily by si více prostoru.
Do knihy přispěli moji oblíbení autoři a oblíbenci z wattpadu. Knihu jsem přečetla jedním dechem a moc mě bavila.
Oceňuji i vizuální stránku knihy. Je doopravdy krásná.

29.01.2022 5 z 5


Daisy Jones & The Six Daisy Jones & The Six Taylor Jenkins Reid

Kniha, která byla propagována dost vehementně. Vykukovala na mě ve všech knižních skupinách a její "dokonalost", na mě vykukovala ze všech komentářů. Rozhodla jsem si ji nakonec přečíst až po delší době, kdy na mě čekala v knihovně.
Kniha se čte dobře, je čtivá a napsaná tak reálně, že máte chuť si na YouTube vyhledat písničky kapely. Bohužel mě moc nenadchla. Trochu jsem se prokousávala dějem a nebyla jsem do děje vtažena, tak jak jsem čekala. Daisy jako hlavní postava mě spíše štvala, než abych byla její fanynkou.
Věřím, že kniha si najde hodně fanoušků, které zaujme neotřelý styl, kterým je kniha napsaná, ale já mezi ně patřit nebudu.

16.01.2022 3 z 5