vladceTyran vladceTyran komentáře u knih

☰ menu

Dvanáctá planeta Dvanáctá planeta Zecharia Sitchin

Ze začátku dobrá pohádka, ale nezapomeňte, že naše země je placatá a pokrytá kupolí přes kterou se ještěn ikdo nikdy nedostal. To se píše i ve všech biblích a lidé před antarktickou smlouvou věděli že to tak je. Potom začla vymívačka od NASA a Disney s jejich vesmírem a začali tam přidávat věci jako červí díry, vše jen hypotéézy. Zbořte jim gravitaci a celý se jim to rozpadne. Sitchin byl sionista a tohle dílo je další hřebík na pohřbití pravdy.

15.03.2023 odpad!


Společnost 2015 - Návod k vytvoření nové společnosti v 5. dimenzi Společnost 2015 - Návod k vytvoření nové společnosti v 5. dimenzi Christoph Fasching

je rok 2019 a to co sedělo celou dobu se děje doted. Knížku sem nečetl tak nemůžu posoudit, ale moc věrohodná asi nebude.

19.08.2019


Ponořme se do HTML5 Ponořme se do HTML5 Mark Pilgrim

dobré počtení o vývoji prohlížečů a specifikací CSS3. Bavilo mě to, navíc je to zdarma ke stažení ze stránek nic.cz, ale lze koupit i tištěnou verzi. Je to určena těm co HTML a CSS již ovládají alespon v její starší verzi HTML 4 a CSS 2.1

21.10.2017 5 z 5


JQuery: Kuchařka programátora JQuery: Kuchařka programátora kolektiv autorů

Moc se mi líbí uspořádání, knížka je určená spíše těm co už mají alespoň základy JS mají. Je to takové pěkné shrnutí, jak a na co jquery používat.

28.06.2017 5 z 5


Sensei ze Šambaly III Sensei ze Šambaly III Anastasia Novych

pfffff, ufffff. Upřímně, Už od druhé knihy mě **re to neustálé vtipkování jejích kamarádů, jednak mi to nepřipadá vtipný a jednak je to unavující, kolikrát si musím udělat pauzu abych to mohl vůbec vydržet. Zatím jsem to nedočetl, ale jak už to bylo i u druhího dílu v druhé polovině to začíná mít obrátky a je to o "něčem".

19.03.2017 5 z 5


A Bůh pravil: Musíme si promluvit! A Bůh pravil: Musíme si promluvit! Hans Rath

Těšil jsem se protože to vydalo moje oblíbené vydavatelství. Bohužel, je to blbost.

15.02.2017 odpad!


Sensei ze Šambaly II Sensei ze Šambaly II Anastasia Novych

ufff... asi prvních 60% stran sem trpěl. Je to celkem o ničem, ale co mě na tom nejvíc štvalo? každá pátá věta začinala na "propukli jsme ve smích", "smáli jsme se" atd. Mě to směšný nepřišlo, spíš to byla otrava, kdyby to byl normální příběh tak by to jakž takž šlo. A těch zbylých 40% stran to naštěstí zachránilo. I tak má kniha cenný význam, kdyby autorka ořízla první polovinu tak bych dal plnej počet hvězdiček.

15.02.2017 3 z 5


Nespěchejte do rakve Nespěchejte do rakve Tomáš Kašpar

Čtivá a záživná kniha. Přečetl jsem hodně knih o farmaceutickém průmyslu - a vůbec o kapitalistickém lobby a vykořisťování, o zdraví takže informace pro mě nebyly až tak šokující, ale za to byly hodně přínosné. Vše je vědecky / experimántálně podložené, žádné konspirační teorie.

13.10.2016 5 z 5


Co si Bůh přeje - Odpověď na nejsložitější otázku lidstva Co si Bůh přeje - Odpověď na nejsložitější otázku lidstva Neale Donald Walsch

o tom kdo a co je to bůh a co si bůh přeje. Povinná četba nejen pro všechny náboženské fanatiky a všechny co se bezmezně drží dogmat.

08.10.2016 5 z 5


CSS pro zelenáče CSS pro zelenáče Martin Snížek

je velmi přehledná a dobře srozumitelná, jen škoda že je to jen CSS2 a ne také 3.

30.06.2016 5 z 5


Mým marodům – Jak vyrobit pacienta Mým marodům – Jak vyrobit pacienta Jan Hnízdil

V době kdy tohle hnízdil psal (myslím tim samotné články co vyšly ještě před vydáním knihy) to musela bejt bomba. Dneska se toho o zdravotnictví tolik provalilo že se na tim nikdo nepodiví, žijeme v době kapitalismu a mě to trochu připomíná středověk kdy papežové vymítali z člověka zlého ďábla a stejné je to i se zdravotnictví -. vymysleli si nemoci a vyrábí neúčinné, jedovaté a zdraví škodlivé placeba. Bohužel hnízdil psal také o politice, které vůbec nerozumí.

10.05.2016 5 z 5


Hovory s Bohem I – Neobvyklý dialog Hovory s Bohem I – Neobvyklý dialog Neale Donald Walsch

Církev zničila boha, lidé díky ní přestali věřit v boha, dneska už církev nemá takový vliv takže když se řekne satan, lidé se na tim zasmějou. Ve středověku to bylo něco jiného, církev měla stejnou ba větší sílu než politika, ale svím jednáním zničili víru - byla to církev kdo zavedl otroctví, nebot tvrdili že člověk se skládá ze dvou částí - fyzické a duchovní a na té duchovní sme si všichni rovni tudíš otroctví neni nic špatného, ale pozor, takový otrok musel být očištěn svěcenou vodou aby mohl sloužit. Potom tu máme odpustky za to že vám bůh odpustí, spovědi jinak se dostanete do pekla, pravidelné příjmi církvi - desátky, nutnost ctít církev a další věci s kterýma se dnešní papež nepochlubí. Kvůli víře v boha vedli církve války, upalovali čarojnice a porušili všechno co Ježíš hlásal. Díky téhle knížce a walschovi sem zas začal věřit.

15.04.2016 5 z 5


Nemocní z léků Nemocní z léků Cornelia Stolze

ještě sem ji nečetl ale vím oč jde. Rozhodně si ji koupím abych věděl co jaká droga vyvolává. Lidé si začínaji uvěddomovat že to farmaceutické lobby s jejich zdravím nemyslí vážně a přestaou ty jejich sračky žrát.

09.04.2016


Bible Bible neznámý - neuveden

klasické beletrie už mám dost, české pohádky mám už ohrané, tak proč nekoupit bibli? Rád si přečtu ti manipulace a dobře se u toho i pobavím.

06.04.2016 odpad!


Lék jako modla - Předpis na nežádoucí účinky a na smrt Lék jako modla - Předpis na nežádoucí účinky a na smrt John Virapen

v knize najdete jak jsou do velkého podvodu zapojené korporace, pro mě skvělé pokračování, jež mi otevřela oči.

06.04.2016 5 z 5


Kejda Kejda Dan Černý

humorná zombies apokalypsa, dobře sem se pobavil. Další plus za to že to neni ničí vykradačka.

04.04.2016


Zombie: Příručka pro přežití Zombie: Příručka pro přežití Max Brooks

Takové základy jak se nelapit do spárů zombíků, na co si dávat pozor a na co se v případě nutnosti připravit, kam a jak se ukrývat, na co myslet. Nenajdete tam nic o tom jak uvázat smyčku a podobné věci, na to jsou jiné specializované knihy. ke konci knihy jsou reálné, zaznamenané příběhy z útoků zombies. Nechápu proč to je zařazeno do žánru scifi nebo humor, tohle zařazení má i amazon, přitom tam ani nic humorné neni a scifi žánru je to na hony vzálené, já bych to zařadil du žánru survivor.

24.03.2016 5 z 5


Bilderberg - Kdo tahá za nitky moci Bilderberg - Kdo tahá za nitky moci Gerhard Wisnewski

přísně tajné? ano, je to tak tajné že to ani v této knize nenajdete, obálka se nemýlí, kdo jako já čekal že se dozví něco tajného bude na omylu. Kniha se zajímá jen bilderbergu, jak z názvu vyplívá. Čekal sem že se bude věnovat i tomu co bilderberg vsechno napáchal nebo něco o novém světovém řádu, ale je t o jen o bilderbergu samotném. Svůj účel to splňuje.

18.02.2016 4 z 5


CSS okamžitě CSS okamžitě Louis Lazaris

V anotaci píšou že je předpokladem znát html, css neni potřeba - v 6 kapitolác vás provede od úplných základů - to má být hodně hloupý vtip. Jestli umíte html a ne css, vyhněte se téhle knize jako čert kříži. Předpokladem je umět vytvořit alespon jednoduchý web (tj znát html a alespon základy CSS), jinak v tom budete tápat a stejnak se to nenaučíte, pro lamy doporučují spíše tvorba webu pro začátečník / "krok za krokem".
Berte to jen jako nástavbu na vylepšení a prohloubení znalost v CSS. Čekal jsem více, hodnotil bych to 95%.

06.08.2015 5 z 5


Totalitní světovláda Totalitní světovláda Martin Herzán

Neřekl bych že se jedná o konspirační teorii (kromě toho že nás chtěji vyhladit, to oficiální neni), kniha je zpracována na základě výpovědí důvěryhodných lidí (tedy ne žádné "prý", nebo "kdysi někdo říkal že") a oficiálních a neoficiálních informacích. Rozhodně stojí za přečtení.

28.09.2014 5 z 5