Lék jako modla - Předpis na nežádoucí účinky a na smrt

Lék jako modla - Předpis na nežádoucí účinky a na smrt https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90863/bmid_lek-jako-modla-predpis-na-nezadouci-ahA-90863.jpg 4 18 3

Autor, John Virapen, je nazýván TÍM zasvěceným do tajů Big Pharmy. Během 35 let na mezinárodním poli farmaceutického průmyslu (s nejvýznamnější pozicí generálního manažera Eli Lilly and Company ve Švédsku) byl Virapen zodpovědný za marketing několika léků, jež všechny do jednoho měly vedlejší účinky. Šokoval celý svět svou první vše odhalující zpovědí Nežádoucí účinek: Smrt - Přiznání bývalého ředitele velké farmaceutické společnosti. Nyní je opět připraven si to ve svém výbušném pokračování rozdat se současnými "mocipány"!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Zdravotnictví

Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

Medicine Cult: A Prescription for Side Effects and Death


více info...

Přidat komentář

MadlenkaM
13.06.2016 3 z 5

Kniha je zajímavá. Zároveň působí dosti chaoticky. Hodně z informací, které autor uvádí se dá obtížně dohledat. Ovšem na základě toho nechci nijak tvrzení uvedená v knize zpochybňovat. Jen to chce po dočtení začít hledat a nespoléhat se jen na Johna Virapena. Koneckonců, záměr proč knihu napsal mi je záhadou, jelikož neměl 35 let problém se svědomím a v roce 2009 to s ním najednou pohlo... Takže kdo ví, co se za tím proč autor tuto knihu napsal skrývá.

vladceTyran
06.04.2016 5 z 5

v knize najdete jak jsou do velkého podvodu zapojené korporace, pro mě skvělé pokračování, jež mi otevřela oči.


Garik
08.08.2015 odpad!

Autor po dlhých 35-tich rokoch bezcharakterného života v službách zločinnej „Big Farmy“, kedy neváhal požívať všetky benefity, ktorých sa mu v hojnej miere dostávalo od jeho „vražedných“ zamestnávateľov, pričom po väčšinu času si bol vedomý korupcie a vôbec všetkého toho strašlivého zla (či to zlo aspoň tušil) páchaného aj ním samotným v mene biznisu s liekmi, naraz – po tom, čo ho vykopnú z firmy, pričom ho obabrú ako malé decko – zažíva mocný prerod a prebúdza sa do nového života konšpiračného teoretika. Nachádza nové životné poslanie, ktoré spočíva v zhŕňaní všetkej dostupnej špiny a jej kydaní na svojich niekdajších dobrodincov. Aspoň v tejto knižnej podobe tak ale činí dosť chaoticky, splieta piate cez deviate a má veľký problém utriedene a zrozumiteľne podať svoje myšlienky.
John Virapen píše vo svojej knihe o „kultúre strachu“, no on sám, aj prostredníctvom svojich kníh, šíri nie osvetu, lež predovšetkým strach. Strach, ktorý v bohatej miere používa ako svoj pracovný nástroj.

Štítky knihy

sebevražda lékařství zdravotnictví korupce zdraví a léky lékařská etika psychofarmaka

Autorovy další knížky

John Virapen
americká, 1943 - 2015
2010  84%Nežádoucí účinek: Smrt
2011  71%Lék jako modla - Předpis na nežádoucí účinky a na smrt

Kniha Lék jako modla - Předpis na nežádoucí účinky a na smrt je v

Přečtených24x
Doporučených3x
Knihotéce27x
Chystám se číst15x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x