Tinuška.87 Tinuška.87 komentáře u knih

☰ menu

Polibek Polibek Anna Todd

Vzhledem k tomu, že již delší dobu nepatřím mezi -náctileté čtenářky, rozhodla jsem se přes veškerou propagaci této autorky knihu přečíst. Rozhodně tato kniha nepatří mezi náročnou literaturu, spíše odpočinkovou. Dokonce jsem od ní nemohla odtrhnout oči a těšila se, až budu ve čtení pokračovat. A nezbývá mi nic jiného, než si zakoupit pokračování této knihy a pokračovat v tom, kde jsem skončila :). I když tuším, jakým směrem se tento příběh zřejmě bude ubírat.

Závěrem ... nečekejte něco nového. Vše, co autorka popisuje ve svém díle a jak se děj odehrává, jste se již dříve setkali v knize od jiného autora. Jedná se skutečně o odpočinkovou knihu, při které chcete vypnout a moc u toho nepřemýšlet.

05.05.2016 4 z 5


Hodná holka Hodná holka Mary Kubica

Jak již bylo od předešlých čtenářek zmíněno...příběh je vyprávěn ze tří pohledů (Eve, Collin, Gabe). Autorka popisuje přítomnost, ale i minulost. Kniha je čtivá, napínavá, ale i romantická. Bylo těžké knihu odložit a vrátit se k ní později.
Kniha se mi hodně líbila, autorka nezacházela moc do detailů, tudíž pasáže nebyly nudné. Je pravda, že víc jsem se těšila na příběh popisovaný Collinem. Za mě super .... až teda na ten konec ... škoda

27.09.2015 5 z 5


Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Moc hezká kniha, místy dojemná, místy napínavá a romantická. Ze začátku mi trvalo, než jsem se do knihy začetla, ale potom to už šlo samo a na knihu se těšila :). Postavy byly velmi příjemné a sympatické a co je důležité...příběh končí "happy endem", i když některé pasáže byly trošku smutnější. Za mě dávám palec nahoru a těším se na další horkou novinku od Jojo Moyes :).

20.09.2015 4 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Nádherný a silný příběh dvou lidí, který se vryje snad každému do paměti po přečtení této knihy. Když jsem si kupovala tuhle knihu, netušila jsem, že i já budu potřebovat ke knize bonus v podobě kapesníků. Ale posledních cca 50 str. nešlo přejít jen tak, že je to kniha a jen nějaký smyšlený příběh. Bohužel kniha je hodně ze života a donutí člověka se nad vším zamyslet. I když jsem doufala do posledního řádku, že si to přece jen Will rozmyslí, nestalo se tak. I přesto všechno knihu doporučuju, netušila sem, že je až tak dobrá. Klobouk dole!

19.06.2014


Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Knížka mě již zaujala, když jsem ji prvně viděla mezi knižními novinkami. Nezbývalo mi tedy nic jiného, než si ji koupit a určitě nelituju. Knížka je parádně napsaná, nebylo hned na začátku jasné, jak vše dopadne. Děj byl natolik napínavý, že se nedalo od knihy odtrhnout. Jedna z nejlepších knih, kterou jsem kdy četla. Vřele doporučuji.

12.06.2014


Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Krásně napsaná knížka, ale už mě nebrala tolik, jako první díl. I když jsem druhý díl četla s menším odstupem od toho prvního, věděla jsem, co bude následovat, i když pokračování bylo z pohledu Deana. Ale bylo super se zase dozvědět, jak celou situaci vnímal Dean. Knižka se četla sama, super, vřele doporučuji. Určitě se jednou ke knížce ráda vrátím.

12.06.2014