Terunkaa Terunkaa komentáře u knih

☰ menu

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Trvalo mi dlouho, než jsem se ke knížce dostala a to jsem ji měla už nějakou dobu v knihovně. Nakonec jsem ji přečetla za dvě jízdy vlakem. Velmi poutavý příběh, skvěle zpracování hrdinové i celkově celý svět je perfektně vymyšlený. Při čtení jsem se do knížky dostávala víc a víc a na konci jsem byla smutná, že je konec. Určitě si přečtu i pokračování. :))

28.08.2022 5 z 5


G2R: Tajemná hra G2R: Tajemná hra Zdeněk Ležák

Podle mě celkem čtivá kniha. Občas mě mátlo skákání sem a tam v čase. Ale jinak celkem promyšlený příběh a líbilo se mi to. :) Takové hezké oddechové čtení tahle knížka. :))

02.07.2020 4 z 5


Oheň Oheň Angie Sage

Nemohu uvěřit, že jsem právě dočetla poslední kapitolu. Tak moc mi bude chybět celá ta Heapovic parta spolu s královnou, hlavním písařem a madam MimoŘádnou :)) Samozřejmě i všichni ostatní. Moc krásná série napínavých příběhů. Nelituju ani jedné stránky. :))

02.04.2020 5 z 5


Znamení draka Znamení draka Angie Sage

Je moc krásné se vrátit do dětských let a přečíst si napínavé příběhy Septimuse a jeho přátel. :) Celou ságu mám moc ráda. Je to takové odpočinkové čtení, kdy se usmíváte nad tím co hlavní hrdinové vyvedou nového, ale jste i napnutí když temný magyk vyleze z podzemí a kuje své plány. Moc pěkné čtení. :)

05.01.2020 5 z 5


Nejistý zítřek Nejistý zítřek Avery Williams (p)

Musím uznat, že mě obě knihy z této série mile překvapily. Koupila jsem si je už před nějakou dobou v Levných knihách protože se mi líbil obal. A Teď jsem se konečně k nim dostala. A přečetla jsem je během kolika... 4 dnů? Jako občas to bylo zdlouhavé, ale ten děj byl super vymyšlený. Podle mě moc super nápad na příběh. :)) Rozhodně doporučuji jako oddechové čtení!

15.08.2019 5 z 5


Soumrak Soumrak Christie Golden

Celá Sága Temných templářů je něco famózního. Ten příběh je naprosto geniální. Všechny tři knížky jsem přečetla velmi rychle a byla jsem až smutná, že to nepokračuje. Miluju StarCraft jak už knihy tak i hru, protože ten příběh je něco, na co jen tak někde nenarazíte. Velmi doporučuji tuto sérii. Podle mě byla moc hezky napsaná a odkryje velkou část příběhu.

30.07.2019 5 z 5


Armada Armada Ernest Cline

Další úžasně zpracovaná kniha od úžasného spisovatele. Knížku jsem přečetla za hrozně krátkou chvíli a jsem moc spokojená. Ze začátku to byl pomalejší rozjezd, ale potom se to četlo jedním dechem. Vtáhlo mě to do děje až tak moc, že jsem si to představovala a jednou se mi o tom i zdálo. :) Postavy byly super a u žádné jsem si ani na chvíli neřekla "ta postava je tu zbytečná". Jedinou výtkou je, že by mohla být ta knížka delší :))

08.06.2019 5 z 5


Krev elfů Krev elfů Andrzej Sapkowski

Na tuhle sérii jsem se hrozně moc těšila. Čte se to jedním dechem protože to je pro mě něco úžasného. Popis světa a příběhy bytostí, které zde žijí. Jejich příběhy, je tak lehké se do toho zamilovat a cítit s postavami. :) Tahle série je od Pana spisovatele a já mu za ní nikdy nepřestanu být vděčná. :) Děkuji

10.03.2018 5 z 5


Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Naprosto úžasný díl, ještě lepší než ten předchozí! Úžasná zápletka, skvělý průběh, i příběhy samotných postav. Do poslední stránky jsem byla pohlcena dějem. Knihu jsem si vezla sebou na týdenní dovolenou a za dva dny byla přečtená. :) Jen ta poslední stránka, ten konec!! Doufám, že se brzy dočkáme pokračování.

25.07.2016 5 z 5


Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

Když jsem knihu začala číst, byla jsem plna očekávání, pač jsem viděla film. První 3 kapitoly jsem byla v mírném šoku a nevěděla jsem, zda čtu stejnou knihu, jako byl film, který jsem viděla. Hrozně moc se to liší oproti filmu.
Na druhou stranu tuhle knihu hodnotím velmi kladně, líbí se mi mnohem víc, než příběh, který znám z filmového zpracování.
Držím v rukou další díl a nemohu se dočkat, jak to bude pokračovat.

20.04.2016 5 z 5


Nekonečnost Nekonečnost Rachel Ward

Celá série včetně posledního dílu mě byla velmi dobře čtivá. Líbilo se mi jak se střídali kapitoly z úhlu pohledu. Příběh postav byl pro mne zajímavý. Celou dobu jsem si představovala jaké by to bylo mít schopnost jako Adam, Val nebo Mia. Za mě pěkná kniha :)

25.02.2016 4 z 5


Ready Player One - Hra začíná Ready Player One - Hra začíná Ernest Cline

Tato kniha mě do děje vtáhla velmi rychle. Jakožto hráčku online her jsem hned soucítila s postavami a chápala jsem jejich úděl. To jak spisovatel popsal postavy samotné i prostředí virtuálního světa, mě dokonale pohltilo. Knihu jsem přečetla jedním dechem a během dvou dnů. Ke konci jsem litovala, že je konec knihy, ale i tak to stálo za to! :))

21.01.2016 5 z 5