Soumrak

Soumrak https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126030/bmid_soumrak-Iov-126030.jpg 4 28 6

Krátce po zdánlivé porážce temného archona Ulrezaje na protosském domovském světě Aiuru se Jake a Rosemary při útěku opravenou warpovou branou rozdělují. Rosemary spolu s ostatními uprchlíky dorazí na Shakuras, zatímco Jake je odkloněn jinam. Ale Jakeovi už nezbývá mnoho času, jejich nepřátelé se přeskupují a Zamařina esence musí být z Jakeovy mysli odstraněna dřív, než bude příliš pozdě. Jake ví, že musí přežít dost dlouho, aby mohla Zamara předat svá životně důležitá tajemství. Ale která frakce – Valerián, zergové nebo zotavený a postupně sílící Ulrezaj – je najde jako první? Jeho jediná naděje spočívá v legendárním Zeratulovi, ale Jake brzy zjišťuje, že i temný templář může mít… krizi víry. zdroj: legie.info... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Twilight , 2009


více info...

Přidat komentář

DK_Ronie
22.06.2023 4 z 5

Souhlas s komentarem svarece. Bylo to opravdu dobre, napinave i zajimave a zaver skvely a akcni. Dustojny zaver sagy. Ale cekal bych, ze kniha jako celek bude vice epicka. Za to hvezdu dolu, druhy dil byl asi nejlepsi.

KobraCSGO
16.07.2020 5 z 5

Tohle je velká paráda. Zeratul :).


Terunkaa
30.07.2019 5 z 5

Celá Sága Temných templářů je něco famózního. Ten příběh je naprosto geniální. Všechny tři knížky jsem přečetla velmi rychle a byla jsem až smutná, že to nepokračuje. Miluju StarCraft jak už knihy tak i hru, protože ten příběh je něco, na co jen tak někde nenarazíte. Velmi doporučuji tuto sérii. Podle mě byla moc hezky napsaná a odkryje velkou část příběhu.

Svářeč
02.01.2018 4 z 5

Důstojný závěr trilogie, přesto se musím přiznat, že jsem čekal trochu víc. Na můj vkus se tu totiž hodně mluví a málo koná. Nejde vysloveně říci, že by mi ty dlouhé rozhovory a lehce filosofické pasáže vadily (koneckonců byly i v předchozích dílech), jen jsem čekal, že konec trilogie bude více... epický, bombastický? Nevím... Každopádně konec (cca posledních 50 stran) je fakt výborný a musím se přiznat, že mi až vyhrkly slzy do očí :) Abych nějak zhodnotil celou trilogii: přes drobné mušky, kterými Sága Temných templářů trpí, jsem zatím nic lepšího z prostředí PC her asi nečetl.

majxik
30.11.2015 4 z 5

Konečně jsem se dozvěděl něco o pozadí StarCraftu, a nelituji že jsem začal zrovna Ságou Temných templářů, kterou jsem si zakoupil k Legacy of Void CE. A vřele doporučuji si přečíst celou Ságu Temných Templářů, pokud se do toho začtete jako já, tak to je zábava na 2 týdny i při plné pracovní vytíženosti. :o)

between
25.06.2014 5 z 5

Třetí díl trilogie nezklamal. Člověk se doví další zajímavosti o Protossech a je to proloženo akcí všech tří ras.