Petra385 Petra385 komentáře u knih

☰ menu

Karmín Karmín Sharon Page

Mám ráda erotické knihy ale tohle bylo i na mě moc. Měla jsem pak už pocit, že když šáhnu na knihu, tak bude od s...... No víte od čeho.

26.02.2024 3 z 5


Kéž bys tu byl Kéž bys tu byl Jodi Picoult

Mám všechny předchozí knihy autorky tak jsem čekala jaké téma zpracuje do knihy teď. V první půlce knihy jsem si říkala... To není klasická Picoultová, ale pak obrat a bylo to přesně to co jsem od této autorky čekala. V této době se mi o covidu sice číst nechtělo, ale nakonec se mi tohle zpracování pohledu na pandemii líbilo. Autorka opět nezklamala.

13.01.2024 5 z 5


Protiprdkavá kuchárska kniha PLUS manuál riešenia porúch trávenia Protiprdkavá kuchárska kniha PLUS manuál riešenia porúch trávenia Igor Bukovský

Kniha je velmi srozumitelně psaná ,vše je krásně a jednoduše vysvětleno . Recepty jsou velmi pestré a komentáře formou poznámek mají hlavu a patu .Mě osobně tato kniha moc pomohla.

17.10.2022 5 z 5


Dieta při trávicích poruchách Dieta při trávicích poruchách Martin Storr

Čekala jsem od knihy mnohem více. Je to kniha pro laiky a přesto je tu spousta odborných názvů a zbytečně .Vlastně jsem se nedozvěděla jak bych měla jíst aby to pomohlo.

25.09.2022 2 z 5


Konečná zastávka Konečná zastávka Trampilot Vlad

Detektivky moc nečtu ale jako řidička tram jsem prostě musela kolegu podpořit. A dobře jsem udělala. Od první stránky jste vtaženi do příběhu, postavy jsou skvělé vykresleny, skvęlý vhled do života zaměstnanců MHD ale i kriminalistů a vyšetřovatelů. Jediný s čím jsem trochu bojovala je fiktivní město,stále mi tam ta Ostrava skákala. Ale proč to tak autor zvolil jsem po přečtení knihy pochopila.

05.06.2022 5 z 5


Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

Za mě top kniha letošního roku. Bylo mi z té knihy i smutno, u nás jsme se vždy tvářili jak jsme řeckým dětem pomohli ale opravdu jsme pomohli? Kniha je krásně napsaná a dlouho mi zůstala v hlavě.

05.06.2022 5 z 5


Pech Pech Klára Aycox

Jako liberečák a navíc řidička tramvaje jsem si tuto knihu nemohla nechat ujít.Autorku skoro denně vozím a tak jsem se bála že nebudu při čtení objektivní ale mě se kniha opravdu líbila.Ze začátku jsem trochu plavala v postavách a musela se občas vrátit,ale pak jsem si zvykla na styl i na jazyk a fakt jo.Dobře zpracované příběhy s tématy které nejsou časté a mohou sklouznout k něčemu nežádoucímu.Jen bych si asi ráda v každém tom příběhu pobyla trochu déle,autorka i nechává spoustu prostoru ke spekulacím a fantazii čtenáře.

13.06.2021 4 z 5


Kořist Kořist Darcy Coates

Předchozí knihy mi přišly takové pohádky ale u této jsem byla fakt napnutá. Asi chvíli v lese nesejdu z cesty.

13.04.2021 5 z 5


Jak přežít svého muže Jak přežít svého muže Jana Bernášková

Běžně moc české autory nečtu a knihy od známých osob už vůbec ne,ale tahle kniha mě prostě přitahovala.Herečku JB mám celkem ráda ale touhle knihou si mě získala úplně. Četla se sama a styl jakým je psaná mě vyhovoval.Perfektní oddychovka u které se zasmějete.

15.02.2021 5 z 5


Křížem krážem MHD Křížem krážem MHD Lenka Špačková

Jako řidička tramvaje jsem se u knihy skvěle bavila.Je psaná s nadsázkou a zároveň s drsnou syrovostí.

11.02.2021 5 z 5


Kráska a netvor Kráska a netvor Alexander Stainforth (p)

Romantika od mužského autora.Hrdinka pipka a chlapi překombinovaný. Na knihu jsem byla zvědavá,četla se lehce ale už bych se k ní nevrátila.

11.02.2021 2 z 5


Dům stínů Dům stínů Pamela Hartshorne

Kniha mě naprosto dostala.Prolínání současnosti a minulosti mě bavilo,nechybí napětí a překvapení.

17.12.2018 5 z 5


Spáčův hrad Spáčův hrad Barbara Erskine

Poslední dvě či tři knihy od této autorky mě trochu zklamaly ale touto se zase pro mě vrátila na vrchol.Skvěle prolínající se příběhy lidí,minulosti a současnosti.

19.02.2017 5 z 5


Cesty formana Šejtročka Cesty formana Šejtročka Václav Čtvrtek (p)

Moje nej nej nej knížka mého dětství.:-D

14.06.2016