petra3715 petra3715 komentáře u knih

☰ menu

Thorovo kladivo Thorovo kladivo Rick Riordan

Už potřebuji poslední díl, který má vyjít až v srpnu :( :)
Zpočátku jsem se do knihy nemohla vůbec začíst, ale pak to přišlo. Zase se to rozjelo a bavilo mě to až do konce. 5/5*

10.01.2018


Má lady Jane Má lady Jane Cynthia Hand

Přečteno za dva dny! Četlo se to tak rychle a bylo to tak krásné, že na tuto knížku budu myslet ještě dlouho.
Strašně se mi líbily poznámky autorek, a i když byla historie trochu předělává dozvěděla jsem se o ní víc.
Jednoduše to byla bomba! 5/5*

10.01.2018 5 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

Koruna mi přišla jako nejlepší díl s celé série. Naprosto jsem si zamilovala Eadlyn a líbilo se mi sledovat, jak se v průběhu příběhu mění na lepší osobnost. Zpočátku jsem fandila Kilovi, ale poté už to byl jednoznačně Erik. Nechci tu nijak spoilerovat!!
Prostě bomba a dokonalost. 5*

31.12.2017 5 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

O. Můj. Bože. Právě jsem to dočetla a musím říct, že to byla naprostá bomba! Jsem z toho tak neskutečně nadšená, že pomalu skáču radostí do stropu. Autorka mě neskutečně překvapila a nezklamala. Tak strašně moc bych chtěla třetí díl. Hrozně mě to nutí si ho koupit v angličtině.
Jen bych vytkla jednu scénu, co se tam odehrávala často a to sexuální. Sice tam bylo plno stran, kde se o sexu nezmínili, ale bylo ho tam dost aspoň tedy těch narážek.
Ale i přesto bych knize dala 5*, protože je to prostě nádhera.

18.12.2017 5 z 5


Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

Na tuhle knížku jsem se klepala už od začátku a sbíhaly se mi na ni sliny :D Poprvé - v první polovině -, když jsem začala číst tak jsem měla chuť ji odložit, protože mě to prostě nebavilo. Zkusila jsem to tedy, ale nemám ráda, když mi v knihovně leží nepřečtené knihy. Dala jsem ji tedy druhou šanci a rozhodně toho nelituji. Bylo to dokonalé čtení plné překvapení. Dávám tedy ****

17.11.2017


Utajené orákulum Utajené orákulum Rick Riordan

Miluju knihy Ricka Riordana a tohle bylo naprosto božské! Líbí se mi, jak se jeho knihy prolínají a jsem moc ráda, že to bylo zase dokonalé pokračování ze světa Percyho Jacksona. Rozhodně se těším na další díl.

21.10.2017


Moře nestvůr Moře nestvůr Rick Riordan

Percy Jackson jsou úžasné knihy. A ten to díl jsem měla přečtený za jeden den a půl. Opravdu mě zaujal a to i předešlí díl ani prokletí titanů mi nedalo spat a měla jsem přečteno také za den a půl. Opravdu užasné knihy a ted čtu i předposlední díl a zatím to vypadá velmi dobře. Spisovatel se opravdu překonal. :)

14.01.2017 5 z 5


Prozření Prozření Kelley Armstrong

Moc nádherná knížka a moc bych si přála aby byl i další díl když je tam toho tolik nevyřešeného :((( nejvíce se mi líbil závěr této knížky

26.08.2016