nokos nokos komentáře u knih

☰ menu

Smrt je mým řemeslem Smrt je mým řemeslem Robert Merle

nechapu, proc je v popisu knihy psan takovy nesmysl....

13.06.2020


Amélie a tma Amélie a tma Petra Neomillnerová

no...nic moc. a ten uchylak byl vylozene trapnej. mozna je problem v tom, ze jsem tentokrat knihu necetl, ale poslouchal. mozna v audioverzi nebylo vse. proste jsem se nedozvedel, proc duchove neodesli kam patrej a jak je mozne, ze si klido interaguji se svetem zivych. kniha je tak nejak bez chuti a bez zapachu. nejlepsi jsou na ni ty ilustrace - ty jsou opravdu povedene.

22.03.2017


Ave, čarodějka na zabití Ave, čarodějka na zabití Lenka Vyoralová

Naprosto uzasna kniha, kterou jsem cetl pred 20ti lety a stale si ji pamatuju a to uz neco znamena. Hlaska "zmiz mi z oci i z mysli" mi v mysli jiz navzdy zustane :-) Na knihu vysla nespravedliva recenze a to je mozna duvod, proc autorka psani vzdala, coz je velika skoda.
V recenzi jste se dozvedeli, ze tato kniha nedosahuje kvalit Tolkiena, nema poradnou mapku (autor recenze - tehdy jeste nebyla k dispozici GPS - zjevne netrefi od zacatku na konec knihy) a na obalce nemaji postavy nakresleny zadna prsa. DHRM tak znehodnotil web ikarie.net a vratil se k masturbaci a hrani wolfensteina. Jsem rad, ze jsem knihu cetl driv, nez onu radoby recenzi a nenechal si tim psychoblabolem od Horaka (mozna hornaka, kdyz mu tak chybi ta prsa) zkazit zazitek.

22.03.2017


Stopařův průvodce Galaxií Stopařův průvodce Galaxií Douglas Adams

Douglas je typicky jednohiťák. ten hit ovsem stoji za to! (pochopitelne mysleno na celou serii, ackoliv ke konci serie ponekud vadne)

04.03.2017


Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

normalne detektivky moc nemusim, ale tahle me nejak dostala. libilo se mi i postupne odkryvani vsech skutecnosti preskakovanim v case. a tak jeden nejen sleduje zrudne skutky, ale i zrozeni zrudy a jeji konec.

04.03.2017


Jak jsem se zbláznila Jak jsem se zbláznila Ivanka Devátá

na to, ze jde vlastne "jen" o soucast terapie, je kniha minoradne kvalitni. autorka me zacina zajimat ;-)

04.03.2017


Co číhá za humny Co číhá za humny Ivanka Devátá

za me spokojenost. proc se z lehka nezasmat? mohlo byt i delsi

04.03.2017


Do tmy Do tmy Anna Bolavá (p)

prvnich par kapitol me prislo jako naprosto zbytecna kniha. kniha se ale moc pekne cetla a nelze ji uprit notnou davku poetiky. dokonce je i celkem napinava. cela se vicemene odehrava predevsim v myslenkach hlavni postavy (chvilemi to az lezlo na nervy). ....a stejne bych rad vedel, co te zene bylo :-)

04.03.2017