misazemanka misazemanka komentáře u knih

☰ menu

Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Suzanne Collins

Kniha mě naprosto zaujala.Nejprve jsem viděla film a ten mi přišel nic moc a zvláštní.Ale po přečtení knihy jsem se vážně zamilovala.Kniha je vážně dobře napsaná a je hrozně napínavá.Podle mě rozhodně 100krát lepší než film.Rozhodně doporučuji.

23.06.2015 5 z 5


Dýchání pod vodou Dýchání pod vodou Alex Flinn

Ze začátku se mi kniha moc nelíbila.Přišlo mi to jako příběh namyšleného kluka,který si nedokáže přiznat,že udělat něco špatného.Ale nakonec jsem se do knihy více začetla a začala se mi hodně líbit.Rozhodně můžu doporučit.

23.06.2015 4 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Tato kniha mi přišla zatím nejpovedenějších z těch,kterých jsem od Greena četla.Naprosto mě zaujala a zamilovala jsem se do ní během prvních pár stránek.Rozhodně doporučuji přečíst.

23.06.2015 5 z 5


Prokleté město Prokleté město Lisa McMann

Do této knihy jsem se asi zamilovala.Přečetla jsem jí během chvilky a děj mě uplně uchvátil.Nejlepší byl podle mě závěr,když hlavní hrdinka díky své "poruše" přežila a poté se dozvěděla minulost té záhadné lavice.Rozhodně doporučuji přečíst.

23.06.2015 5 z 5


Zom-B Zom-B Darren Shan (p)

Zombie tématiku sice miluju,ale tato kniha se mi moc nelíbila.Asi to bylo kvůli hlavní hrdince,která se mi nezamlouvala.Přišla mi drzá a absolutně se mi nelíbily narážky na rasismus.Zvláštní mi také přišla přeměna zombie,kterým vyrůstaly kosti z prstů.

23.06.2015 1 z 5


Anna krví oděná Anna krví oděná Kendare Blake

Podle mě je tato kniha vážně úžasná.Přečetla jsem ji během chvilky a opravdu mě bavila.

23.06.2015 5 z 5


Denník Anny Frankovej Denník Anny Frankovej Anne Frank

Deník jsem četla v angličtině a ne všemu jsem rozuměla,ale i tak mi kniha přišla docela zajímavá.Občas nudná,přece jenom popis každodeních činností není moc zajímavý,ale i přesto doporučuji přečíst.

23.06.2015


Papírová města Papírová města John Green

Styl jakým Green píše,se mi velmi líbí.Ale tato kniha mi přišla až moc nudná a nezajímavá.Nějaké části se mi líbily,ale jinak mě nezaujala.

23.06.2015 2 z 5


Cesta do Woodbury Cesta do Woodbury Robert Kirkman

Musím přiznat,že první díl mě bavil o mnoho více.Ale i tak,je kniha velmi povedená.

23.06.2015 3 z 5


Vzestup Guvernéra Vzestup Guvernéra Robert Kirkman

Kniha je podle mě velmi poveden a dobře napsaná.Sleduji seriál The Walking Dead a byla jsem zvědavá,kdo byl Guvernér před tím,než se dostal do Woodberry.Po přečtení knihy jsem stále myslela na to,jak se z tak ustrašeného kluka,za kterého musel skoro vše udělat jeho bratr,stalo zlé a sebestředné monstrum.

23.06.2015