misazabkova misazabkova komentáře u knih

☰ menu

Vzpomínky Vzpomínky Shannon Messenger

Miluju tuhle sérii!!!
PS: Po přečtení doporučuju přečíst bonusové kapitoly z pohledu Keefa od Shannon Messenger

18.01.2024 5 z 5


Aréna smrti Aréna smrti Suzanne Collins

SUPER!!! Nečekala jsem, že mě kniha bude tolik bavit. Nakonec však předčila mé očekávání. Naštěstí v knize nebylo tolik násilí za což jsem velice vděčná. Hlavní postavu jsem si zamilovala hned na začátku. Doufám, že film bude stejně dobrý jako kniha.
Určitě neváhejte a stáhněte po této knize.

17.08.2021 5 z 5


Zloděj blesku Zloděj blesku Rick Riordan

Super kniha!!! Mile mě překvapila.
Určitě doporučuji.

18.07.2021 5 z 5


Cinder Cinder Marissa Meyer

Naprosto úžasný příběh! Krásně napsané, úžasný děj, super postavy, moc se mi to líbilo. Jediné, co bych chtěla vytknout je obálka, která mě ze začátku odrazovala od čtení, ale jakmile jsem si přečetla začátek tak mě kniha úplně pohltila.
Trochu mě mrzí, že ve druhém díle je hlavní hrdinkou Scarlet a ne Cinder, takže ještě nevím jestli budu pokračovat ve čtení měsíčních kronik. Ale jinak je to naprostá bomba a jsem neskutečně ráda, že jsem si Cinder mohla přečíst. :)

08.06.2021 5 z 5


Řeka zapomnění Řeka zapomnění Tanya Stewner

Naprosto úžasná kniha! Byla jsem opravdu zvědavá na pokračování. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Stoprocentně doporučuji :)

16.05.2021 5 z 5


Skok nad hvězdami Skok nad hvězdami Natalja Ščerba

Úžasná knížka! Sice se mi spíše líbila série časodějů, ale stejně jsem si čtení užila. Určitě si přečtu 2. díl. Doporučuji. :)

29.04.2021 5 z 5


Princezna v utajení Princezna v utajení Connie Glynn

knížka se mi líbila, ale té růžové už opravdu bylo dost. Moc jsem si nesedla s hlavní hrdinkou. Ale jinak to byl hezký příběh. Knížka byla napínavá a líbil se mi nápad. Sice jsem knížku přečetla od začátku do konce, ale další díly už asi číst nebudu.

14.04.2021 3 z 5


Koruna času Koruna času Natalja Ščerba

Úžasné!!! Myslím, že se mi tento díl líbil daleko více něž předešlé. Všechny otázky, které jsem si kladla v knížce byly zodpovězeny. Nejvíce se mi líbil konec. :)

14.04.2021 5 z 5


Princ a Skřivánek Princ a Skřivánek Valja Stýblová

Moc se mi příběh Kristiána a Nikolky líbil. Na knížku jsem ze začátku přihlížela trochu skepticky, ale hned po přečtení první kapitoly mě příběh vtáhl do sebe. Bylo to úžasně napsané. Já jsem se nikdy nesetkala s příběhem, který by byl takto napsaný. Místy byl příběh smutný a já jsem u něj i trochu plakala, ale Chlapci měli jeden druhého a to bylo hlavní. :)

14.04.2021 5 z 5


Věčnoplamen Věčnoplamen Shannon Messenger

Naprostá bomba jako předešlé díly. Nemůžu se dočkat na další. Tato knížka je prostě naprosto jedinečná. Neexistuje na ni žádné slovo, které by ji vystihlo. Přesto to bylo úžasné. :)

14.04.2021 5 z 5


Volání z hlubin Volání z hlubin Tanya Stewner

Tato knížka si zaslouží obrovskou pochvalu. Neodložila jsem ji dokud jsem ji neměla přečtenou. Úžasně se četla. Hlavní postava Alea i ostatní členové Alfa cru jsou mi velmi sympatičtí. Určitě si přečtu další díly. :)

14.04.2021 5 z 5


Drak s čokoládovým srdcem Drak s čokoládovým srdcem Stephanie Burgis

Bylo to hezké. Hodně pohodové. Trochu mně tam chyběla nějaká akce, ale i tak jsem si čtení užila. Doporučuji hlavně milovníkům čokošky :)

14.04.2021 4 z 5


Cesta do budoucnosti Cesta do budoucnosti Leila Sales

Knížku jsem si velmi užila. I když jsem toho od knížky moc neočekávala mile mě překvapila. Hezky se mi četla. Popravdě ani nemám, co vytknout. Určitě doporučuji!

14.04.2021 5 z 5


Strážce ztracených měst Strážce ztracených měst Shannon Messenger

Tato knížka mi doslova vyrazila dech. S knížkou jsem se seznámila na Korsice, a hned jak jsme přijeli jsem si ji koupila. Je to moje nejoblíbenější knížka. Rozhodně doporučuji všem !!!!

13.04.2021 5 z 5


Magický expres Magický expres Anca Sturm

Úžasné!! Velmi jsem si čtení užila. Líbily se mi hlavně poslední věty. "Život byl temný a nefér a odporný. Ale nemusel takový být. Někdy byl i docela jiný." Doporučuji!

13.04.2021 5 z 5