Princ a Skřivánek
kniha od: Valja Stýblová
KoupitKoupit eknihu
Příběh dvou trochu zvláštních chlapců. Kristiána Prince, který si pomalu zvyká na život bez maminky, s tetou a bratrancem a Nikoly Skřivánka, který je nesmírně hudebně nadaný a také velmi osamělý.
https://www.databazeknih.cz/images_books/26_/26313/princ-a-skrivanek-42l-26313.jpg 4.780Žánr | Literatura česká, Pro děti a mládež, Příběhy |
Vydáno | 1984, Albatros (ČR) |
více informací... |
Komentáře (23)
Kniha Princ a Skřivánek

Krásná kniha, kterou jsem v dětství dostala od tety k narozeninám. Moc se mi tehdy líbila a i teď, po desítkách let, na ni s láskou vzpomínám. Krásná kniha o tom, co je vlastně důležité...

Měla jsem tuto knížku moc ráda v dětství. Po pár dekádách se mi do rukou náhodou dostala znovu. Je to skvěle napsaný příběh, i teď se mi při čtení chtělo brečet....

Nádherný příběh, který jsem v dětství četla několikrát a pokaždé mě chytl za srdce.

Už hodně dlouhou dobu nejsem cílová skupina, ale čtení jsem si opravdu užila a fakt jsem si u ní odpočinula. Sice jsem z ní byla místy smutná, ale myslím, že se to dětem dá jen doporučit.

Mile napsaná kniha, kterou jsem v mládí moc miloval a několikrát přečetl. Přátelství dvou chlapců prostě musí dopadnout dobře. Valja Stýblová je skvělá spisovatelka

Knížku jsem jako dítě četla snad dvacetkrát. A pořád se k ní občas vracím, když ji čtu svým dětem. Je skvělá.

Moje první předčtená kniha. Velice pěkně napsaná, pro děti záživná a ve své podstatě i poučná, jak by to mezi kamarády mělo vypadat :-)
Autor a jeho další knihy
- Most přes řeku Léthé 1998
- Mne soudila noc 1970