Miri294 Miri294 komentáře u knih

☰ menu

Smečka Smečka Andrea R. Cremer

(SPOILER) Kniha je taková oddechovka. Přestože jsem věděla, že si Calla vybere Shaye, byla jsem zklamaná. Rena jsem si oblíbila a když na konci Callu prosil, aby s ním zůstala, bylo mi ho líto. Stejně tak Ansela a celé smečky. Některé části byly trochu předvídatelné. Například, že Shay má být obětí při obřadu. Do dalšího dílu se mi zatím moc nechce.

01.09.2021 2 z 5


Přivolávání Přivolávání Kelley Armstrong

Po dlouhé době se mi povedlo sérii sehnat. Začátek byl sice trochu zdlouhavý, ale bavilo mě to. Všechny díly jsem přečetla jedním dechem a určitě se k nim ještě vrátím.

01.09.2021 5 z 5


Pět temných osudů Pět temných osudů Kendare Blake

(SPOILER) Moje oblíbená série je u konce a musím říct, že mě poslední díl trochu zklamal. Myslím si, že smrt Mirabelly a Kathariny byla zbytečná. Popravdě Arsinoe jsem měla ráda ze všech nejméně už od začátku. Podle nápisu na knize jsem si myslela, že Jules dá sestry dohromady a budou vládnout společně. Jinak jako celá série byla skvělá.

28.07.2021 4 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Z knihy jsem nadšená. Jelikož mám příběh Krásky a zvířete ráda, knihu jsem přečetla jedním dechem. Už se nemůžu dočkat, až začnu číst další díl.

27.04.2021 5 z 5


Andělský mág Andělský mág Garth Nix

(SPOILER) Děj knihy byl rozvleklý, konec mi přišel trochu uspěchaný. Nix se soustředil na detailní popis míst a osob. Nejdřív jsem si myslela, že být andělským mágem je ojedinělá schopnost, ale pak jsem zjistila, že vyvolávat anděly může každý kdo má ikony. Využívání andělů by mělo být jen v nutných případech a ne že si vojáci pomocí anděla chtějí vysušit boty. Nejrušivější bylo, že každý druhý člověk měl jméno na D a bylo těžké se zorientovat. Nicméně kniha nebyla špatná, ale kdyby Nix zaměřil svou pozornost víc na děj a konec než na popisy míst, bylo by to zajímavější.

01.04.2021 4 z 5


Skryté království Skryté království Tui T. Sutherland

(SPOILER) Tento díl mě zatím bavil nejvíc. Kniha byla plná překvapení například že má Zářena bratra a nakonec se stane královnou dešťoletů. Bylo by skvělé, kdyby se dešťoleti začali víc zajímat o svá vejce a věnovali se něčemu jinému, než Slunečnímu času. Zářena je jistě připraví k boji a vydají se zachránit unesené draky. Naneštěstí se Hvězdoplav potají vydá varovat Nocilety. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

13.02.2021 5 z 5


Kodex lovce stínů Kodex lovce stínů Cassandra Clare (p)

Nádherná kniha. Možná kdybych si ji přečetla dřív než Nástroje smrti, byly by informace o něco zajímavější. Přesto jsem si čtení užila. Krásné ilustrace a bavily mě i ty připsané komentáře.

13.02.2021 5 z 5


Vlčí princezna Vlčí princezna Cathryn Constable

Skvělá kniha. Jediné, co mě mrzí je, že jsem si jí nekoupila už dříve. Četla jsem ji několikrát a určitě se k ní ještě vrátím. Moc mě bavil napínavý příběh zasazený do Ruska.

29.09.2020 5 z 5


Příběh draků Příběh draků Rachel Hartman

Když jsem si knihu poprvé půjčila, odložila jsem ji v půlce. Děj mi přišel zdlouhavý a nudný. Asi po dvou letech jsem se rozhodla dát jí znovu šanci a první polovinou jsem se prokousala. Ta druhá byla lepší, nápad není špatný, kniha mě však moc nezaujala. Dračí tématiku miluji, ale druhý díl číst nebudu.

13.09.2020 2 z 5