Martufi Martufi komentáře u knih

☰ menu

Maska smrti Maska smrti Mads Peder Nordbo

Pekne napinava kniha, ktera nam uzavira celou trilogii. Studena, mraziva atmosfera na me dychala celou dobu. Jsem rad, ze bylo vse pekne vysvetleno a zvratu bylo pozehnane. Urcite se tesim na dalsi knihy od autora. Doporucuji!

09.01.2021 5 z 5


Nyxia Nyxia Scott Reintgen

Velmi přijemné, rychlé a přitažlivé čtení. Stále jsem sledoval jednotlivé skóre všech zůčastněných a prožíval jejich prohry či výhry, jakobych snad já sám soutežil. Konečná zápletka a vyvrcholení se "dalo" čekat (alespoň já jsem to tak odhadoval), ale kniha opravdu fantastická. Určitě pořiďte pokud máte rádi knihy / filmy s Hunger Games nádechem a myšlenkou.

23.10.2020 4 z 5


Ledový strach Ledový strach Mads Peder Nordbo

Kniha nebyla vůbec špatná, ale ne zcela splnila moje očekávání. Těším se na třetí díl.

23.10.2020 3 z 5


Loutkové divadlo Loutkové divadlo M.W. Craven

Kniha prectena behem dvou dnu. Poe byl razny sympatak a Tilly seda myska, ktera se zacla pekne vybarvovat. Velmi ctiva a svizna kniha.

13.07.2020 4 z 5


Bez kůže Bez kůže Mads Peder Nordbo

Kniha nebyla vůbec špatná a dobře se četla. Některé pasáže ovšem byly zdlouhavé a zmenšovaly či úplně zabily napětí v knize. Na Nordba jsem určitě nezanevřel a pustil jsem se do dalšího dílu.

09.05.2020 3 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Svižná a velice čtivá kniha. Mohu jenom doporučit. Některé pasáže jsou při správném nalazení a okolí opravdu strašidelné (doporučuji číst sám nebo alespoň se sluchátky s horror hudbou). Nemohu se dočkat až se dostanu na další knihu od této nadané spisovatelky.

09.05.2020 4 z 5