martina4103 martina4103 komentáře u knih

☰ menu

Útěk na venkov Útěk na venkov Julie Caplin

(SPOILER) Nádherné čtení. Moc mě to bavilo. Už se těším na další knihu od této autorky. Odrazovala mě tématika psí Lásky, ale nakonec si mě Tess získala. Na Jamese Harriota, už jsem myslela ještě před tím než o něm byla v knize zmínka jak mi ho to připomínalo. Dokonce i slza mi při loučení s Tess ukápla. Odpočinula jsem si krásně. Ella mi zpočátku nebyla sympatická už jménem, ale získala si mě velmi brzy. Za mě je to jedna z jejích nejlepších knih. Možná i ta nejlepší. Nechtěla sem aby skončila. Trochu mě štvala anotace protože vlastně to byla Ella kdo si chtěl dát pauzu ne Patrick. Ale obálka krásná.

26.07.2023 5 z 5


Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Moc krásná čtivá oddechovka.

15.02.2023 4 z 5


Dcera sněhu Dcera sněhu Eowyn Ivey

Nádherný příběh se špetkou mystična a převahou reality. Je to hluboký příběh z prostředí Aljašky. Dotýká se hezkých i naopak temných stránek lidského života a poukazuje na jeho křehkost a důležitost okamžiku. Je to zároveň čtivé a odpočinkové. Dlouho jsem neobjevila tak krásnou knihu. Hned se jdu pustit do další knihy od této autorky.

03.01.2022 5 z 5


Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Četla jsem všechny knihy od Roberta Bryndzy a musím říct, že tahle se mi líbila zatím nejvíc. Nejdřív sem u první knihy neměla Kate moc ráda. Teď ji mám radši než Eriku :D. Pěkné čtení!

18.12.2021 5 z 5


Nejlepší pro všechny Nejlepší pro všechny Petra Soukupová

Za mě skvělá kniha. Ze života. Žádná extra zápletka se příliš nekoná. Jako by to psal prostě život. Čte se to samo. Byla lepší než jsem čekala.

13.09.2021 4 z 5


Vlčí ostrov Vlčí ostrov Lajla Rolstad

Kniha se mi velmi líbila, ale přidávám se k přechozím komentářům. První část knihy byla nejzajímavější. Škoda, že autorka nepsala jen o ní a propracovaněji. Zbylé dvě už mě tak nezaujaly. Na její zvláštní styl psaní jsem si po chvilce zvykla a nevadil mi. Za mě tři hvězdy.

15.05.2018 3 z 5


NeMáma: Radosti a strasti mateřství NeMáma: Radosti a strasti mateřství Sarah Turner

Doporučuji, kniha splnila mé očekávání. Odpočinkové čtení vhodné pro budoucí nebo stávající (ne)mámy předávající reálný a za mě pozitivní pohled na mateřství.

27.01.2018 4 z 5


Kdokoli může dělat cokoli Kdokoli může dělat cokoli Betty MacDonald

Další skvělé oddechové humorné čtení

11.11.2017 4 z 5