marti7729 marti7729 komentáře u knih

☰ menu

Blog za milión Blog za milión Natasha Courtenay-Smith

Skvělá kniha!!! Jestli jste váhali s prezentací na internetu, tak po přečtení této knihy nebudete mít žádné pochyby. 100% motivace. Lépe si dokážete představit, jak vydělávat online a jaké možnosti jsou zpeněžení. Já hlavně cením poznatky a rady všech blogerrů, jak blog zpeněžit. Já knihu pořídila jen tak, nečekala jsem nic světoborného. Takové holčičí tlachání o tom jak získat úspěch. V tomhle případě opravdu platí “nesuď knihu podle obalu. Je to skvělá kniha, která v sobě ukrývá mnoho moudra. Mám svůj byznys a díky knize jsem motivována konečně začít s blogem. Ikdyž mám za sebou kurzy marketingu na nejlepších platformách až v této knize mi došlo, že jsem to brala za špatný konec. Díky knize vše tak nějak do sebe zapadlo. A proto rozhodně doporučuji.

02.05.2024 5 z 5


Zahrada slibů a lží Zahrada slibů a lží Paula Brackston

Dalsi skvela kniha v teto uzasne serii. A jako vzdy musim vrele doporucit. V tomto dilu si uzijete zase paradni zapletku a vase srdce zaplesa, kdyz Xante o svem daru sdeli pravdu dalsim lidem. I diky tomu zacne dobrodruzstvi v minulosti s nove zasvecenou osobou.

V tomto dile nejak vice vnimam, jak nektere postavy nepusobi vubec verohodne a na svuj vek. Jsem rada, ze Liamova postava se hodne rozvinula a ukazala svuj potencional. Doufam, ze se bude v tomhle obledu pokracovat.

Kniha ma zase pomerne kratke kapitoly a cte se sama. Na konci je zase zvrat, ktery necekate :) tesim se na dalsi knizku

30.04.2024 4 z 5


Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Na mě to celé působilo fádně a bez nápadu. Vyloženě jsem se do knihy nutila. Je to spíše červená knihovna. Postavy jsou nedomyšlené a strohé, příběh Vám už na začátku dojde jak bude pokračovat a mezi tím se dva zázrakem magického proutku zamiluji a přestože je to láska zakázaná, tak logicky dobře skončí. Za me to nestoji a byla to ztrata casu. S dalsimi dily se nebudu obtezovat. Vetsinou nejsem tak tvrda, ale v tomto pripade… no zkratka nechapu ten hype okolo knihy.

27.04.2024 2 z 5


Už čtu sám Už čtu sám Gill Davies

Moc hezké čtení pro nejmenší. Příbě se točí okolo hodného, malého medvídka Míši. Našim holkám 4 a 6 let se moc celá kniha líbila. Musím ještě vyzdvihnout krásné ilustrace a úkoly na konci kapitol, které děti moc bavily.

24.03.2024 5 z 5


Chrochtík a Kvikalka Chrochtík a Kvikalka Ester Stará

Docela pěkná knížka pro nejmenší. Pěkně ilustrovaná a napsaná i pro ty nejmenší děti. Trochu se mi nelíbily ty stereotypy v knize. I děti se mě ptaly, jaktože prasátko chrochtík sedí na gauči, zatímco Kvikalka je zobrazená v zápřahu. Musela jsem vysvětlovat, že každý to má doma zkrátja jinak. Co se příběhu týče byl skvělý a dětem se moc líbil.

24.03.2024 4 z 5


Eugenie: Příběh české hoteliérky Eugenie: Příběh české hoteliérky Jana Poncarová

Jelikoz miluji historicke romany, ktere jsou nejlepe podlozeny pribehem, ktery se skutecne stal, tak pro me kniha byla radist od tacatku az do konce. Kniha vypravi o osudu jedne divky, ktera byla provdana proti sve vuli. Velice silny, dojemny pribeh plny zvratu. Hodne se mi libila ta cast ve druhe svetove valce. V tu chvili mi prislo vypraveni velice usmevne. Na jedne strane zide a obycejny lid, ktery se vyhlazoval ve velkem a na druhe strane rodina Ledeckych s problemy s nedostatkem kvalitni kavy a jinych dovazenych surovin. To mi prislo vylozene snobske. Valka tam byla popisovana jako neco, co se jich nedotykalo. Coz pro me je dost nepochopitelne. Zajimavy pribeh a rozhodne doporucuji.

20.03.2024 5 z 5


Porodní bábou navždy Porodní bábou navždy Patricia Harman

Také i za mě nejslabší, ale i tak tato série bude ve mě dlouho zapsaá. Opravdu se povedla a bylo mi ctí si ji přečíst. Ikdyž ten díl je nejslabší doporučiji touto knihou celou sérii uzavřít.

31.12.2023 3 z 5


Porodní bábou proti své vůli Porodní bábou proti své vůli Patricia Harman

Druhy pribeh byl snad jeste lepsi nez ten prvni. Pribeh se tentokrat tocil kolem becky a doktora bluma, ktery se zhroutil po smrti zeny a byla mu pecivatelkou. Jrasny strhujici pribeh plny vtipnych, ale i smutnych momentu. Ke konci knihy jsem byla opravdu emocne na dne a smutna za holcicky. Nedalo mi to a pokracuji ihned 3 dilem. Postava Becky je tak skvele napsana, ze si prejete takovou zenu mit ve svem zivote a rikate si jak je skvela.

21.11.2023 5 z 5


Byl jeden domeček Byl jeden domeček Jan Červenka

Kniha má krásné ilustrace a byla radost si ji s dětmi prohlížet. Hllky moc bavily hádánky a klasicky básnička byl jeden domeček se stala velkým hitem. Kniha obsahuje básničky, pořekadla, přirovnání, hádanky a pohádky. Potěší každého předškoláka..

03.11.2023 5 z 5


Marketing management - analýza, plánování, realizace a kontrola Marketing management - analýza, plánování, realizace a kontrola Philip Kotler

Pro všechny koho zajímá marketing nebo ho studuje. Opravdu je to taková malá bible. Hodně mi pomáhala při studiu na marketingové akademii a díky ní jsem lépe vstoupila do světa marketingu i bez předchozích znalostí.

03.11.2023 5 z 5


Moderní rétorika Moderní rétorika Alena Špačková

Trošku jsem měla s knihou problém. A ani ne, protože by neskrývala přínosný obsah, ale spíše jsem se nemohla začíst. V knize je opravdu mnoho tipů, ale zároveň bych očekávala více se zaměřit na cvičení než vysvětlování co je řeč nebo jaké šperky nosit či nenosit. Kdybychom odečetli všechny tyto pro mě zbytečnosti, dostali bychom skvělou příručku s několika druhy cvičení, která mi velice sedla, ale nejspíše by nevydala na knihu. A proto hodnotím, tak jak jsem zvolila. Bylo to pro mě zkrátka málo a očekávala bych více.

03.11.2023 3 z 5


Knihkupectví na Riverside Drive Knihkupectví na Riverside Drive Frida Skybäck

Moc příjemné čtení na večer. Knížka v sobě kloubí dvě časové roviny, díky nimž je kniha nadčasová a člověk hltá každé písmenko. Na konci ukápla slzička. Opravdu krásný a silný příběh. Doporučuji všem kdo chce něco lehčího před spaním. Opravdu povedená kniha.

30.10.2023 5 z 5


Zajíček si moc rád čte Zajíček si moc rád čte Peter Bently

Krásná knížka pro nejmenší. Za mě opravdu krťounká. Krásné ilustrace. Příběh vypráví o kájovi co rád čte a snaží se přimět kamarády, aby to zkusili také s knížkou. Kniha popisuje, proč je čtení tak úžasné.

19.10.2023 4 z 5


Údolí havranů Údolí havranů Barbara Erskine

Mám Barbaru moc ráda, ale chce to mezi jejíma knihami mít opravdu velkou pauzu..

+ úžasný historický příběh, Barbara je mistryně a má velké povědomí o historii a drží se reálných příběhů
+ historická linie byla naprosto úchvatná a nic jí nechybělo
+ Skvělé prolínání mezi dvěma časovými úseky
+ dobrodružný, historický a napínavý román

- nechápu proč v knize bylo tolik překlepů a jsem a to háklivá
- všechny knihy od Barbary na chlup stejné, čtete s pocitem, že jste totožnou věc četli už dříve
- konec s Titem se dal rozvest trochu podrobněji
- začátek se mi těžko četl, asi to bude tou nezajímavou dějovou linií z přítomnosti

07.08.2023 3 z 5


Podvedená Podvedená Charlotte Link

Prvni setkani a tak trochu nahodne s touto autorkou. Super detektivka s prima zajimavou zápletkou. Moc me bavila a cetla se sama. Je to spis takova oddechovka, milovnici severskych detektivek by meli asi jiny nazor, ale na leto idealni knizka :)

07.07.2023 4 z 5


Prohřešek Prohřešek Brandi Reeds

Extrémně návyková kniha, která se díky krátkým kapitolám čte skoro sama. Je plná napětí, tajemství a nečekaných zvratů. Perfektně propracovaná kniha, která dokáže nasytit i náročnějšího čtenáře.

20.06.2023 5 z 5


Království prokletých Království prokletých Kerri Maniscalco

Je mi to líto, ale nesedla mi. Navíc druhý díl byl úplně o ničem nudný. Kerri mám ráda, ale upřímně musím říci, že jsem se nemohla začíst a když jsem dočetla měla jsem jedinou myšlenku - díky, že už je to za mnou. To se mi už dlouho nestalo..

08.06.2023 odpad!


Nestvůra z Essexu Nestvůra z Essexu Sarah Perry

Kniha ma zajimavou obalku, ale to je tak asi vse. Hrozne jsem u ni trpela a nedokazala se dostat na vlnu autorcina stylu, pritom kniha mela potencional. Skoda..

21.05.2023 2 z 5


Mořský jednorožec Mořský jednorožec Coral Ripley

Pekny dobrodruzny pribeh o zachrane morskeho sveta, ktery se prolina s tematikou ekologie a zachranou planety.

27.04.2023 3 z 5


Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Uz dlouho ve me nenechala zadna kniha takovy otisk jako pribeh Evelyn Hugo. Kniha je psana v kratkych kapitolach, tudiz se cte rychle. Ja odobne jsem hltala kazdou stranku a nemela se problem zacist i v hluku, jak zajimavy pribeh knina ukryva. Behem teto knihy jsem zazila vsechny emoce od zhnuseni, smichu, radosti ci smutku. Opravdu uzasne napsany , postavy vymyslene do detailu. Urcite doporucuji precist.

27.04.2023 5 z 5