Literabook Literabook komentáře u knih

☰ menu

Drzý kravaťák Drzý kravaťák Vi Keeland

Milý průměr. Knížku jsem si i tak užila a půjdu do dalších.

09.12.2023 3 z 5


Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Toto bylo vážně moc dobré. I sza ukápla a konec se mi velmi líbil.

09.12.2023 5 z 5


Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Na začátku jsem si říkala, co že se to děje, ale pak jsem knihu už nedokázala odložit. Mám pár nevysvětlených otázek, ale jinak se příběh četl takřka sám.

15.11.2023 5 z 5


Ve stínu války Ve stínu války Jarmila Stráníková

Za mě tento počin ne. Přiznám se, že jsem knihu nedočetla. Zdlouhavé popisy prostředí. Mnoho postav a děj nějak zvláštně skákal. Chybělo mi v něm oddělení jednoho od druhého. Možná bude další kniha lepší až se autorka trochu vypíše.

24.10.2023 2 z 5


Zlomená láska Zlomená láska Tess M. Puffrová

V tomto díle je Anna konečně více dospělá. I když ty její nápady jsou někdy na 13 let. Maddox je naštěstí větší drsňák a vypluje tady na povrch i jeho minulost a tajemství. I tak ale nemůžu hodnotit líp, protože se příběh v podstatě ani moc neposunul.

24.10.2023 2 z 5


Zatracená láska Zatracená láska Tess M. Puffrová

Dvakrát stejné kapitoly, ale opravdu totožné. To jsem snad ještě nikde nečetla. Příběh klasický, bad boy a puťka. Anna byla na svůj věk úplně mimo. Maddox zase žádný velký zvíře ani drsňák. Ten si mě celkem získal, ale příběh už bohužel ne. Ze zvědavosti jsem četla i druhý díl.

24.10.2023 2 z 5


Buffy a Angel: Pekelná brána Buffy a Angel: Pekelná brána Jordie Bellaire

Milé, oddechové a nenáročné čtení. Pro milovníky Buffy určitě ideální.

24.10.2023 5 z 5


Vražedný chlad Vražedný chlad Louise Penny

Tohle vůbec nebylo špatné. Jsem mile překvapená.

24.10.2023 3 z 5


Mizení Mizení M. V. Jírová (p)

Krásné fantasy s erotikou. Tohle spojení bylo velmi originální. Děj byl trochu rychlejší, ale člověk se při čtení aspoň neměl možnost nudit. Milostný trojúhelník mi pěkně pocuchal nervy a navnadil na pokračování Temné osudy. Autorka sama upozorňuje, že je třeba číst oba dva díly po sobě, aby čtenář dostal odpovědi na otázky. A tady jich bylo hodně. Naštěstí jsem měla po ruce druhý díl.

24.10.2023 5 z 5


Chladný král Chladný král M. V. Jírová (p)

Musím uznat, že jsem byla velmi mile překvapená. Nečekala jsem, že si mě Chladný král získá, ale stalo se. Oba hlavní hrdiny si zamilujete a budete s očekáváním hltat každou stránku. Erotika se mi moc líbila a měla i správnou temnou část. Originální svět vás zavede do království, kde vládne krutý král Krenus. Věřte, že takového člověka nechcete potkat. Ze čtení mě pěkně mrazilo. Kardes byl padouch, ale měl k tomu svůj důvod. Mesilie byla zase správná tvrdohlavá holka, která porušila sem tam zákony. Nedivím se, že se musela princi podřídit. Všechno bylo hezky promyšlené a konec mě posadil na zadek.

24.10.2023 5 z 5