Lenadre Lenadre komentáře u knih

☰ menu

Smrt a jiné vrcholy mého života Smrt a jiné vrcholy mého života Sebastian Niedlich

Tato kniha mě vzala za srdce.Myslím, že je pro ty, kteří se zamýšlejí nad smyslem života, smrti, času, který je každému z nás určený.Co je důležité co je nevyhnutelné.Je krásně napsaná s humorem a laskavě.Doporučuji

18.07.2021 5 z 5


Tajnosti sira Richarda Tajnosti sira Richarda Julia Quinn

Celá série se mi moc líbila. Skvěle jsem se odreagovala. Musím ale přiznat, že nejvíce mě dostala scéna představení s jednorožcem. Už dlouho jsem se tak nenasmála. Popis slečen Smythe-Smith a jejich představení jak hudebních tak dramatických prostě nemá chybu.

04.06.2020 5 z 5


Hra s láskou Hra s láskou R. L. Mathewson

Skvělá vtipná oddechová knížka. Moc jsem se nasmála a odreagovala. Vřele doporučuji.

23.03.2020 5 z 5


Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Pro mě krásná kniha. Donutí vás zastavit se a přemýšlet o bolesti, ztrátách ,hněvu,popření a hlavně o životě.Oba hlavní hrdinové museli předčasně dospět .Nemůžeme si vybrat co se nám v životě stane a co bychom si přáli ale můžeme se rozhodnout , jak jít dál s plným srdcem. Co je opravdu důležité , přátelství , láska , víra a naděje.A samozřejmě básně , slova , která vám tryskají z duše a osvobozující pocit ,když se o ně s ostatními podělíte. takže díky Collen , pro mě opravdu krásná kniha.

27.01.2020 5 z 5


Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Naprosto skvělá knížka, už dlouho jsem se tak nesmála .Konec se mi taky moc líbil, dva lidi co k sobě patří a nevzdávají se. Naděje, láska a humor.Jdou dál i když jim osud nadělil těžší karty. Rozhodně doporučuji.

18.11.2019 5 z 5


Jedna malá lež Jedna malá lež K. A. Tucker

Kniha se skvěle četla.Příběh o hledání sama sebe,že není důležité být za každou cenu dokonalý, naopak, že život se skládá z pokusů omylů a chyb z kterých se učíme a určují naší životní cestu .Je o hledání naději a lásce.Těším se na další díl.

24.10.2019 5 z 5


Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí K. A. Tucker

Skvěle napsaná kniha a těžké a stále aktuálnější téma. Následky řízení pod vlivem alkoholu.Stačí jedna hloupá a nenapravitelná chyba a vše se zhroutí.Vážné téma, bolest,výčitky, naděje, romantika a šťastný konec.Co víc si přát od příběhu ,snad jen doufat v naději pro ty, kteří s tím musí žít.Za mě plný počet bodů.

24.10.2019 5 z 5


Remy Remy Katy Evans

Remy je prostě skvělý.Jako člověk a muž s velkým M. Bojuje v ringu se svou nemocí i pro ty co miluje celým svým já.Kdo by si ho nezamiloval.Kniha z jeho pohledu je víc než dobrá.

16.10.2019 5 z 5


V podsvětí V podsvětí Katy Evans

Kniha je skvělá, napětí, romantika, a šťastný konec. Co víc si přát.Celá série je velmi povedená.

16.10.2019 5 z 5


On On Elle Kennedy

Na tento příběh, jsem se moc těšila a jsem nadšená.Přečteno jedním dechem za pár hodin.Sexy, romantické odechové čtení.Už se moc těším na pokračování.

06.09.2019 5 z 5